Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Να αναμένεται τεράστιο γεγονός φόβου τις επόμενες 60 μέρες

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΙΔΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΠΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Είμαι ο stranger, αυτός που πίνει τα χάπια της γιαγιάς του,που είναι "γραφικός" ,που είναι αιθεροβάμων και ταυτόχρονα "καταστροφολόγος" . Είμαι ένα άτομο που λίγοι με ακούν και πολλοί με χλευάζουν μιας και αντιλαμβάνομαι αυτό τον κόσμο με ένα διαφορετικό τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να σας μεταδώσω μια σχεδόν ίδια είδηση!! Η νέα τάξη πραγμάτων ξεκίνησε και είναι η ώρα να κάνει την μεγάλη κίνηση του ντόμινο! Βέβαια δεν με παίρνεται και πολύ στα σοβαρά πολλοί από εσάς , ας τον "τρελό" να φωνάζει για προετοιμασία και αποθήκευση ,Άστον να λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουμε όλοι όπως οι παλιοί που το θέμα κελάρι το είχαν
πρώτο από όλα, μόνο ένας "καραγκιόζης" θα πίστευε ότι ο Σούπερ ισχυρός πολιτισμός μας μπορεί να βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟ..ΗΜΑΡΤΟΝ!

Μπορεί να έχετε δίκιο και μάλιστα το εύχομαι να έχετε δίκιο . Βέβαια μέσα σε να σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων όλοι μπορούν να έχουν δίκιο ανάλογα πως αφουγκράζεται ο καθένας το μουγκρητό του!

Να ένα ακόμα μουγκρητό που έπιασαν τα αυτιά μου...Αυτή την στιγμή τα παγκόσμια χρηματιστήρια έχουν γράψει ιστορικό υψηλό εν καιρό κρίσης σε όλα τα συμβόλαια αποθεματικών!! Ταυτόχρονα ο δείκτης μεταβλητότητας γνωστός ως VIX και επίσης πιο γνωστός και ως "δείκτης ΦΟΒΟΥ" βρίσκεται κοντά σε ιστορικά χαμηλά!! Οκ όλα καλά ..άλλα που είναι το συμπαντικό μουγκρητό?

Πριν λίγες μέρες έσκασε άγνωστο τυπακι επενδυτής (προφανώς αυτόν τον επηρεασα ) και έκανε μια σκούπα επένδυση των 11 ,5 εκατομμυρίων δολαρίων ότι ο VIX - ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΟΜΟΥ στις αμέσως επόμενες 60 μέρες θα εκτιναχθεί στα υψηλότερα ιστορικά του!!

Αρα μουγκρίζοντας το σύμπαν μας λέει , η ότι οι μαλάκες σαν και μένα πολλαπλασιάστηκαν , η κάποιος εκκεντρικός μανιακός καίει 11,50 εκατομμύρια δολάρια , η βρήκε τρόπο να ξεπλύνει-ξεσκιστεί στα κέρδη μέσω φόβου!!
Βέβαια στην τελευταία περίπτωση για να είναι εξασφαλισμένο το στοίχημα πρέπει να έχει και κάποιες ιδιότητες , η είναι χρονοταξιδιωτης και πήγε μπρος , η είναι χρονοταξιδιωτης από το μέλλον και ήρθε πίσω (χαχαχα) ,η είναι απόλυτα τζογαδόρος (11.5 εκατομμύρια μιλάμε για αρρωστακι), η με κάποιο άλλο μαγικό τρόπο γνωρίζει !!!

Πάω να πάρω τα χάπια της γιαγιάς μου ...τα λέμε σε λίγο!!

Stranger ..... Γιαγιά μήπως είδες κάτι χάπια που είχα στην κουζίνα που έγραφαν lcd?
 
Γιαγια..... Ρε άσε τα χάπια τον πράσινο δράκο στον νιπτήρα τον είδες?
Αναδημοσίευση απο- 2/07/2013 02:31:00 μ.μ. 

katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου