Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: Για να πάρεις κουπόνια τροφίμων θα σου εμφυτευθεί microchip R.F.I.D

Τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας έχουν ενεργά προσπαθήσει να αναπτύξουν νέους τρόπους για να μειώσουν την απάτη στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, το οποίο καλύπτει επί του παρόντος περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανούς και προσθέτει περισσότερους από 10.000 νέους εγγεγραμμένους στις τάξεις του καθημερινά, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ομως μια άλλη μέθοδος φαίνεται να εξετάζει ο οργανισμός. Το ενδεχόμενο να περιλαμβάνει την πιθανή χρήση των τσιπ ραδιοσυχνοτήτων αναγνώρισης (RFID) που θα εντοπίζει τους παραλήπτες κουπονιών τροφίμων σε εθνικό επίπεδο.
 
Δύο ξεχωριστές εκθέσεις έχουν παρουσιαστεί από το Γραφείο Τροφίμων του
USDA και το Πρόγραμμα Υπηρεσίας Διατροφής το 1999 που αποκαλύπτουν ότι ο απώτερος στόχος του οργανισμού είναι η ανάπτυξη νέων πρωτοκόλλων παρακολούθησης που θα βελτιώσει (δήθεν) την ακεραιότητα του προγράμματος κουπονιών τροφίμων, επίσης γνωστό ως Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής (SNAP). Σε δύο από αυτές τις εκθέσεις, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ εξηγεί πώς οι νέες βιομετρικές τεχνολογίες προσδιορισμού μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα στο να ελέγξουν τις ταυτότητες των παραληπτών κουπονιών φαγητού, και να μειώσουν έτσι την απάτη.


Αυτός ο τύπος του συστήματος είναι ήδη σε ισχύ σε όλη την Ινδία, όπου οι βιομετρικές ταυτότητες εκδόθηκαν πρόσφατα σε όλους του 1,2 δισ. κατοίκους της χώρας – και η Αμερική θα είναι η επόμενη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:

«Και έκαμνε πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους πτωχούς και τους ελεύθερους και τους δούλους να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών. Και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση ειμή ο έχων το χάραγμα ή το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμόνα του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία όστις έχει τον νουν ας λογαριάση τον αριθμόνς του Θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου