Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ! Εμφύτευμα RFID χαιρετίστηκε ως σημαντική ανακάλυψη της ιατρικής! (βίντεο)

Dependent World
Το τσιπαρισμα θα έρθει στο τέλος γιατί οι απελπισμένοι άρρωστοι συμπολίτες μας θα πιστέψουν ότι η ζωή τους θα γίνει καλύτερη με το πάνε να τους εμφυτεύουν τσιπάκι κάτω από το δέρμα.
Στο χέρι μας είναι να τους πείσουμε να μην το κάνουν ποτέ γιατί μετά θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους επιβίωσης καθώς με συγκεκριμένες συχνότητες θα μπορούν να μας ελέγχουν.



Διαβάστε την απίστευτη προπαγάνδα από το άρθρο του aljazeera:
Επιστήμονες στην Ελβετία έχουν αναπτύξει ένα μικροσκοπικό ηλεκτρονικό εμφύτευμα που έχει αναγνωριστεί ως ένα σημαντικό βήμα προς την εξατομικευμένη ιατρική.
Μόλις εμφυτευτεί ακριβώς κάτω από το δέρμα, το τσιπ μπορεί να ανιχνεύσει και να παρακολουθεί τα επίπεδα των διαφορετικών πρωτεϊνών και οξέων, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση φαρμάκων σε τακτική βάση.
Η ιδέα είναι να παρέχουν στους ασθενείς τα σωστά φάρμακα, την κατάλληλη στιγμή, για να κάνουν τη θεραπεία τους πιο αποτελεσματική...

Όπως καταλάβετε ο Aaron Russo έλεγε αλήθεια όταν μιλούσε για τον Rockefeller ότι θέλει να μας τσιπάρει όλους και να ελέγχει το χρήμα και όχι μόνο...
Δείτε το επίμαχο βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου