Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Γονείς καταγγέλουν σοβαρά νευρολογικά προβλήματα μετά από εμβολιασμό για τον ιό της γρίπης

Picture
“Το εμβόλιο κατά του ιού της γρίπης των χοίρων κατέστρεψε τις ζωές των παιδιών μας

Ένα άρθρο της Daily Mail αποκαλύπτει όλο τον εφιάλτη των εμβολίων και ειδικά εκείνου κατά της γρίπης των χοίρων.

Οι μαρτυρίες γονιών που κόντεψαν να χάσουν τα παιδιά τους μετά από εμβολιασμό είναι συγκλονιστικές, το ίδιο φυσικά και η αδιαφορία της πολιτείας που όχι μόνο τους επιτρέπει, αλλά τους ενθαρρύνει. Ή μήπως δεν είναι τυχαίο.

Η Κάρολαϊν εμβολίασε τον 5χρονο γιο της ενάντια στη γρίπη. Μετά από αυτό το αγοράκι άρχισε να κοιμάται σχεδόν όλη μέρα, 19 ώρες τη μέρα. "Ήταν σαν να κατέβαζε σιγά σιγά τον διακόπτη του", λέει η μητέρα του.

Από ένα χαρούμενο και ζωηρό αγοράκι, είχε μεταμορφωθεί σε άψυχο παιδί,  χωρίς καθόλου ενέργεια και κοιμόταν ασταμάτητα. Τον πήγε ξανά και ξανά στο νοσοκομείο αλλά κανείς δεν της έδινε σημασία. Μια μέρα τον είδε μια νοσοκόμα εκεί που περίμενε σε ένα θάλαμο σαν σε έκσταση και σχολίασε: "Μοιάζει σαν να είναι σε έναν πλανήτη, δεν έχω ιδέα ποιος πλανήτης είναι αυτός, αλλά σίγουρα όχι τούτος εδώ".

Τελικά διαγνώστηκε 'ναρκοληψία'.

Η ναρκοληψία είναι μια νευρολογική πάθηση η οποία παρεμβαίνει με τους

μηχανισμούς του εγκεφάλου για τον έλεγχο της εγρήγορσης και του ύπνου, αφήνοντας τους πάσχοντες συνεχώς κουρασμένους και είναι πιθανό να κοιμηθούν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Σε πολλές περιπτώσεις, τα θύματα υποφέρουν επίσης από καταπληξία, μια ξαφνική και τρομακτική χαλάρωση των μυών του σώματος που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές λιποθυμίες χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Είχε κάνει το εμβόλιο της Pandemrix, της εταιρίας GlaxoSmith Kline, το Δεκέμβριο του 2009 και τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν λίγες εβδομάδες αργότερα.


Picture
Ο Τζος με τη μητέρα του. Είχε φτάσει να κοιμάται 19 ώρες/μέρα.

"Ως υπεύθυνος γονιός είχα κάνει όλες τις έρευνες πριν τον εμβολιασμό", λέει η μητέρα του, "και οι μόνες παρενέργειες που αναφέρονταν ήταν πόνος στον βραχίονα και τίποτε παραπάνω. Στην αρχή δεν υπήρχαν προβλήματα, αλλά τρεις εβδομάδες μετά το εμβόλιο άρχισε μια δραματική υπνηλία.
Ήθελε να πηγαίνει για ύπνο από τις 18:00. Στα μέσα Φεβρουαρίου έφτασε πια να κοιμάται για 18 ή 19 ώρες την ημέρα", λέει η μητέρα του αγοριού.
Ο Τζος, στη συνέχεια, έγινε όλο και πιο αδιάφορος, Από το να είναι ένα ευτυχισμένο, ενεργό παιδί έγινε γκρινιάρης και θυμωμένος. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών παρατήρησε την έλλειψη ελέγχου στα χέρια και τα πόδια του. Στη συνέχεια, η γλώσσα του άρχισε να κρέμεται από το στόμα του και τελικά ο ύπνος άρχισε να καταναλώνει όλη την ημέρα.
Οι γονείς του Τζος άρχισαν να ανησυχούν ότι θα μπορούσε να έχει όγκο στον εγκέφαλο. Δεν μπορούσε πια να πάει σχολείο και μετά από λίγο είχε και την πρώτη του καταληψία. Οι εξετάσεις για αδενοπάθεια βγήκαν αρνητικές.
Αυτό που ακολούθησε είναι κοινό στις περισσότερες από τις περιπτώσεις: μήνες εξετάσεων αίματος, παρακεντήσεις στην οσφυϊκή μοίρα (όπου ένα δείγμα του υγρού λαμβάνεται από το κάτω μέρος της πλάτης) και τομογραφίες του εγκεφάλου.



Ο ένας γιατρός μετά τον άλλον περνούσε για να τον εξετάσει. Αφού απορρίφθηκαν διάφοροι 'μυστηριώδεις ιοί' , τελικά, ο Josh στάλθηκε σε μια ειδική κλινική ύπνου, όπου τελικά του διαγνώστηκε η ναρκοληψία.
Ο Josh ήταν ένα από τα χιλιάδες παιδιά που εμβολιάστηκαν με το Pandemrix για την αντιμετώπιση της 'θανατηφόρας πανδημίας' της γρίπης Η1Ν1, της γνωστής γρίπης των χοίρων.  Στην Αγγλία, το 1/4 των γονιών ακολούθησαν τη συμβουλή της κυβέρνησης για προστασία από τη γρίπη, ειδικά εκείνοι με παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω με υποκείμενες παθήσεις, όπως το άσθμα, το ποσοστό ήταν ακόμη υψηλότερο, στο 37 τοις εκατό.
Τα παιδιά μας μπορεί ποτέ να μην ποτέ είναι σε θέση να δουλέψουν
Picture
Η Ρόμπιν με τη μητέρα της.

Η Ρόμπιν, τώρα επτά, μετά από εμβολιασμό τον Ιανουάριο του 2011 παρουσίασε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ναρκοληψίας. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, άρχισε να έχει όλο και πιο πολύ υπνηλία. Πέντε μήνες μετά υπέστη την πρώτη της επίθεση καταπληξίας.
Δεν μπορεί να κάνει καμιά εξωσχολική δραστηριότητα λόγω της διαταραχής της με τον ύπνο. Το κολύμπι ήταν το αγαπημένο της σπορ.

Περίπου 30.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο πάσχουν από ναρκοληψία και επηρεάζει επίσης τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων. (!!!)



Picture
Ο Λούτσιο με τη μητέρα του

Το ίδιο έγινε και με τον Λούτσιο, τώρα ηλικίας οκτώ, από το Kent, μετά από εμβολιασμό κατά της γρίπης των χοίρων τον Ιανουάριο του 2010 - ναρκοληψία, ήταν η διάγνωση μετά από μια σειρά επώδυνων και συνεχών εξετάσεων. 

Το άρθρο της Daily Mail συνεχίζει με μια πληροφορία που μόνο έξαλλο μπορεί να σε κάνει: 'Υπάρχει ένα σύστημα κρατικής αποζημίωσης για τους ανθρώπους που υποφέρουν αρνητικές συνέπειες από τα εμβόλια, αλλά με ανώτατο όριο £ 120.000, για να βοηθήσει αυτά τα παιδιά μέσα από τη ζωή και αναμένεται να ανέλθει σε πολύ περισσότερο από αυτό. - Το μέλλον για τα παιδιά αυτά είναι πλέον ασαφές. Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι πόσο καιρό η κατάσταση θα διαρκέσει. Τα συμπτώματα μπορεί να παρουσιάσουν διακυμάνσεις, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει και πολύ'.



Ο καθηγητής Paul Gringras, παιδιατρικός σύμβουλος ύπνου στο Νοσοκομείο Παίδων Evelina στο Λονδίνο, ο οποίος διέγνωσε τον Λούτσιο, περιγράφει την ναρκοληψία ως μια δια βίου κατάσταση.
"Χρειαζόμαστε περαιτέρω μελέτες για να δούμε πώς θα εξελιχθεί και να δούμε αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις", λέει.
Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, δήλωσε: "Το Pandemrix αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση σε μια πανδημία γρίπης, όταν ο αριθμός των ζωών που χάνονται θα μπορούσε να είναι τεράστιος. Η απόφαση για σύσταση να πάρουν τα παιδιά το εμβόλιο βασίστηκε σε στοιχεία εκείνης της περιόδου. Διατηρούμε όλα τα υπό εξέταση στοιχεία και γι 'αυτό η χρήση του Pandemrix σε ηλικίες κάτω των 20 ετών, σταμάτησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2011."
Εν τω μεταξύ, τα παιδιά που έχουν πληγεί θα παίρνουν μια ζωή  'βοήθεια' από μια ποικιλία φαρμάκων - από διεγερτικά, όπως το Ritalin και το Modafinil, μέχρι το Xyrem, ένα φάρμακο που μπορεί να ρυθμίσει τον ύπνο.
Αλλά το Xyrem μπορεί να κοστίσει μέχρι και  13.000£ το χρόνο και δεν είναι όλα τα ταμεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας πρόθυμα να πληρώσουν γι 'αυτό.
Υπάρχουν οι αναπόφευκτες ανησυχίες για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της λήψης ισχυρών διεγερτικών, αλλά τα τρία παιδιά που αναφέραμε τα βγάζουν πέρα στο σχολείο με επιπλέον βοήθεια, από one-on-one ακαδημαϊκή υποστήριξη μέχρι και εγκαταστάσεις ύπνου. Οι οικογένειες σκέφτονται να λάβουν δικαστικά μέτρα κατά του Υπουργείου Υγείας.Οι γονείς δηλώνουν ότι έχουν ήδη θρηνήσει τα παιδιά τους 'ως χαμένα' κι από δω και πέρα απλά αγωνίζονται για ό,τι καλύτερο μπορούν.

Παρακαλούμε μοιράστε το άρθρο. Όχι στα εμβόλια. Όχι στα πειράματα πάνω στην ανθρώπινη ζωή. Όχι στα παιγνίδια φαρμακευτικών και κυβερνήσεων. Και τέλος, όχι στο βίαιο αποπληθυσμό της γης που έχουν αποφασίσει να κάνουν.
Οι γονείς δηλώνουν ότι έχουν ήδη θρηνήσει τα παιδιά τους 'ως χαμένα' κι από δω και πέρα απλά αγωνίζονται για ό,τι καλύτερο μπορούν.
Picture
Επίσης διαβάστε παλαιότερο άρθρο μας. Αυτό  και μόνο διαψεύδει τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, καθώς τότε είχε γραφτεί στην Guardian ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών κατά της γρίπης θα είναι υποχρεωτικοί!





allnewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου