Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Απιστοι βουλευτές ψήφισαν ισλαμικό νόμο και χτίζουν μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό

Δημιουργούν στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος από τα ισχυρότερα μουσουλμανικά κέντρα της Ευρώπης!


  • «Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη όπου παράνομοι έχουν αξιώσεις. Πού ακούστηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις μέσα στη χώρα, της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει;»
  • «Δεν διαταράσσεται μόνον η κοινωνική τάξη και γαλήνη των κατοίκων, αλλά στην Αθήνα θα λειτουργούν πλέον παρακλάδια της Αλ Κάϊντα και των υπολοίπων τρομοκρατικών οργανώσεων»
  • «Η Πατρίδα αυτή δεν ελευθερώθηκε από μουσουλμάνους, ελευθερώθηκε από χριστιανούς και η σημαία της επανάστασης έφερε σταυρό»
  • «Στο Βοτανικό υπάρχει Ναυτική Βάση του Πολεμικού Ναυτικού και παρ’όλα αυτά το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο είπε “Yes sir” στη δημιουργία του τεμένους»
  • «Εδώ όπου ζούσαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, πάνε να πατήσουν πόδι οι ισλαμιστές και αυτοί ξέρουν πού θέλουν να χτυπήσουν»
  • Ο Δήμαρχος Μόσχας για το δήμο του: «Αυτό μας έλειπε να κάνουμε για τους λαθρομετανάστες τζαμί στη Μόσχα»!


από τον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Σε αγώνα και συνεχείς κινητοποιήσεις βρίσκονται οι κάτοικοι του Βοτανικού, αντιστεκόμενοι στην απόφαση Σαμαρά να δημιουργηθεί μουσουλμανικός ναός
στο κέντρο της Αθήνας, στον Βοτανικό!  Ως γνωστόν, ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να δημοσιευτεί στη «Διαύγεια» η προκήρυξη διαγωνισμού για τη δημιουργία τζαμί, εκεί όπου άλλοτε έδρασαν και μεγαλούργησαν αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι. Η κυβέρνηση Σαμαρά δημιουργεί μουσουλμανικό τέμενος, παραβαίνοντας σειρά συνταγματικών διατάξεων όπως ανέφερε και ο πρώην εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος κατοίκων Βοτανικού «Η Αθηνά», σε κοσμικό κέντρο της περιοχής. «Οι σύγχρονοι άπιστοι βουλευτές ψήφισαν ένα ισλαμικό νόμο», επεσήμανε ο κ. Σακκάς, ζητώντας από τους κατοίκους να αντιδράσουν με όσα νόμιμα μέσα διαθέτουν, απέναντι σε έναν ισλαμικό νόμο που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε όλη την Ελλάδα.  Ο κ. Σακκάς είπε επίσης ότι η δημιουργία τεμένους στην Αθήνα θα σημαίνει ότι ο ισλαμισμός βάζει πόδι στην Πατρίδα μας, υπογραμμίζοντας με νόημα:... «Η Πατρίδα αυτή δεν ελευθερώθηκε από μουσουλμάνους, ελευθερώθηκε από χριστιανούς και η σημαία της επανάστασης έφερε σταυρό».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε και ο κ. Κων/νος Ρωμανός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο οποίος τόνισε ότι η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη όπου παράνομοι εγείρουν αξιώσεις, τις οποίες η κυβέρνηση έσπευσε να ικανοποιήσει. Έκρουσε δε τον κώδωνα του κινδύνου να υπάρξει αποσταθεροποίηση, με το μουσουλμανικό τέμενος να γίνεται κέντρο πολιτικού σχεδιασμού της Αλ Κάϊντα και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων! Κατά την εκδήλωση αναγνώσθηκε χαιρετισμός του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Παραθέτουμε τα όσα σημαντικά ειπώθηκαν στην εκδήλωση, από τους κ.κ. Σακκά και Ρωμανό. 


Ιωάννης Σακκάς (πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών) 



Ο πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σακκάς την ώρα που ζητεί από τους κατοίκους να αγωνιστούν για την μη δημιουργία του τεμένους στο Βοτανικό. Δίπλα του είναι η πρόεδρος του Συλλόγου 'Η Αθηνά", των κατοίκων που διοργάνωσε την εκδήλωση



Παραιτήθηκα από το εισαγγελικό σώμα ενώ μπορούσα να μείνω ακόμη 15 χρόνια. Οι δικαστικοί και οι εισαγγελείς είναι ισόβιοι και μπορούσα να εκμεταλλευτώ αυτό το πλεονέκτημα της ισοβιότητας και να παραμένω ακόμη στο δικαστικό σώμα. Αλλά η πεποίθησή μου είναι ότι εδώ και χρόνια το δικαστικό σώμα δυστυχώς δεν στέκεται στο ύψος του.



Ο Νόμος 3512/2006 με τον οποίο η πλειοψηφία της Βουλής ψήφισε να γίνει αυτό το τέμενος και μάλιστα -πού;- στην περιοχή του Βοτανικού, σε μια περιοχή που έχει σχέση με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη. Ξέρουν πολύ καλά οι μουσουλμάνοι τι επιδιώκουν, τι θέλουν να πατήσουν. Θέλουν να πατήσουν την αρχαία ελληνική φιλοσοφία που έδωσε στους Έλληνες μια βασική σκέψη: ότι οι Έλληνες πρέπει συλλογικά και όχι ατομικά να σκέφτονται και ν’ αποφασίζουν. Και όταν οι Έλληνες απεφάσιζαν συλλογικά ήταν πάντα νικητές. Θέλουν να χτυπήσουν μέσα στην καρδιά αυτής της φιλοσοφίας. Για μένα, ο Ν. 3512/2006 ουσιαστικά είναι ένας ισλαμικός νόμος που δυστυχώς αυτοί που τον ψήφισαν, οι βουλευτές που λένε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα αναφέρονται στη συνείδησή τους και δεν διώκονται, θα πρέπει να μας πουν γι’ αυτή την περιβόητη συνείδηση, τι σκέφτονται με το άρθρο 120 §2 του Συντάγματος, που λέει ότι όλοι, και οι δικαστές και οι εισαγγελείς και οι βουλευτές που δώσανε όρκο στο Ευαγγέλιο, να υπηρετούν την Πατρίδα. Το Σύνταγμα μιλάει για Πατρίδα. Η Πατρίδα αυτή δεν ελευθερώθηκε από μουσουλμάνους, ελευθερώθηκε από χριστιανούς. Και η σημαία της επανάστασης έφερε σταυρό. Γι’ αυτό, για μένα ο Ν.3512/2006 δυστυχώς είναι ένας ισλαμικός νόμος μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Να βάλετε στο site σας ποιοι ισλαμιστές βουλευτές ψήφισαν αυτό τον ισλαμικό νόμο και δίπλα, στον τόπο αυτό τον ιερό όπου υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι και είναι και natura, να βάλετε ποιοι αρχαίοι Έλληνες ζούσαν στην περιοχή αυτή. Ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης, η περιπατιτική Σχολή του Ελαιώνα, όλα αυτά να τα βάλετε δίπλα-δίπλα.

Για να φτιάξουν ένα ναό οι μειονότητες θα πρέπει να ζητήσουν άδεια από την Πολιτεία, με ειδική νομοθεσία ώστε να εκδοθεί η διοικητική πράξη που θα δίνει άδεια κατασκευής, ανέγερσης ναού. Δεν υπήρξε ποτέ νόμος που να δίνει άδεια για θρησκευτικό ναό. Προσέξτε όμως έχει υπάρξει νομοθεσία που υπερσκελίζει αυτή την πολεοδομική άδεια κι έχει δώσει κατευθείαν άδεια για βιομηχανίες. Και μάλλον υποκριτικά, πάνε να εφαρμόσουν αυτό το νομικό σκεπτικό και να πούνε «να, σε άλλες περιπτώσεις ο νόμος αποτελούσε και άδεια οικοδομής»! Οι κάτοικοι είναι αυτοί που ζητούν με αίτημά τους τη δημιουργία ναού. Πού όμως βρέθηκαν εδώ στο Βοτανικό οι κάτοικοι να ζητήσουν μουσουλμανικό ναό; Θα υπάρξει ξαφνικά μεταναστευτικό από την Θράκη, την Κομοτηνή προς το Βοτανικό;



Πού αλλού υπάρχει η αντισυνταγματικότητα: Το άρθρο 1 §3 του Συντάγματος, λέει: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν απ’ το λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους». Αφού λοιπόν υπάρχουν υπέρ του Έθνους, να μας πουν αυτοί οι κύριοι βουλευτές πώς εξυπηρετούν την εξουσία υπέρ του Έθνους, τη στιγμή που στην περιοχή του Βοτανικού δεν υπάρχουν τόσοι μουσουλμάνοι για να ζητήσουν την άδεια για να χτιστεί ένας τέτοιος ναός; Αλλά δυστυχώς και τα όργανα του Δήμου Αθηναίων, όλως περιέργως συμφωνούν. Αριστεροί και δεξιοί περιέργως, συμφωνούν. Εμφανίζονται ως χριστιανοί, κάνουν το σταυρό του αλλά είναι οι λεγόμενοι «σύγχρονοι άπιστοι». Επειδή με αυτό τον ισλαμικό νόμο ουσιαστικά δίνεται άδεια για μουσουλμανικό ναό, θα πρέπει οι πολίτες του Βοτανικού να διατρανώσουν την αντίθεσή τους και να ζητήσουν την ανάκλησή του. Αν δείτε την νομοθεσία θα δείτε πόσες τροποποιήσεις έχουν περάσει. Κάθε λίγο και λιγάκι περνάνε τροποποιήσεις, αλλάζουν τον ένα νόμο μετά τον άλλο.



Προσέξτε: εξαρτούν την ισχύ του νόμου αυτού από άλλα δήθεν ανταλλάγματα που θα δώσει η Τουρκία! Μα, το τέμενος δεν θα γίνει για τους Τούρκους, το προβάλλουν ως μουσουλμανικό, δηλαδή για τον Πακιστανό, του Μπαγκλαντές, τον Σαουδάραβα, τον Σουδανό κ.λ.π.  Επομένως, το επιχείρημα είναι: τι δουλειά έχει αυτός ο ναός με τους μουσουλμάνους της Τουρκίας για δήθεν ανταλλάγματα, εάν έχεις μπέσα στους Τούρκους, αφού υποτίθεται ότι εξυπηρετεί άλλους; Έχει Τούρκους μουσουλμάνους στην Αθήνα; Όχι. Αυτό όμως το προβάλλει η Τουρκία για να δείξει ρόλο ηγεμονικό σε όλους τους μουσουλμάνους, από Συρία, Ιράν μέχρι Μπαγκλαντές για να παίζει τον ρόλο του Χίτλερ και να λέει «να πώς σας εξυπηρέτησα όλους τους μουσουλμάνους».

Επίσης, η εισροή τόσου μουσουλμανικού στοιχείου κινδυνεύει να διαταράξει την κοινωνική ισορροπία του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαγορεύεται να δημιουργηθεί τέτοια ταραχή. Ο ισλαμικός αυτός νόμος λοιπόν, φορτώνει στο σβέρκο των κατοίκων του Βοτανικού το πρόβλημα της διατάραξης της δημόσιας τάξης και γαλήνης. 



Οι κύριοι της «αριστεράς» μέχρι πρόσφατα διαμαρτύρονταν να μην κτιστεί κανένα κτήριο στην περιοχή του Βοτανικού, γιατί θα ενοχλούντο οι κορμοράνοι και είναι περιοχή natura. Αφού η περιοχή είναι natura και πρέπει να προστατεύονται οι κορμοράνοι, δεν πρέπει με τους θορύβους και τη συσσώρευση τόσου στοιχείου να αλλοιωθεί το φυσικό περιβάλλον. Πάρτε λοιπόν τα επιχειρήματα των «αριστερών» και χτυπήστε τους για να μην μπορούν να λένε αύριο άλλα.



Ο χώρος αυτός είναι της Πολεμικής Βάσης του Ναυτικού. Και δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα διότι ενώ η Βάση αυτή έχει οδικό δίκτυο πολύ καλό, για να έχει προσέγγιση στον Πειραιά και να εξυπηρετείται το Ναυτικό ή κάθε πολεμικό πλοίο να εφοδιάζεται, για ποιο λόγο εκτοπίζουν αυτή την πολεμική Βάση; Το λέω αυτό γιατί και στη Κασιόπη υπήρχε ένα ανάλογο θέμα. Βγήκε το 5ο τμήμα που εξετάζει τα Προεδρικά Διατάγματα εάν είναι νόμιμα και είπε «αντισυνταγματικό το υπό θέσπιση Προεδρικό Διάταγμα του ΥΠΕΘΑ».



Δυστυχώς όμως βλέπουμε και το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο να λέει “Yes sir” στον κάθε υπουργό. Θα πρέπει να μαθευτούν όλα αυτά τα ονόματα του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου που έβγαλε αυτή τη γνωμοδότηση και δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τα τοπογραφικά που δεν έπρεπε να συνταυτίζονται σε κάποια σημεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει και σύγχυση. Και δεν είχε ερευνηθεί επαρκώς η προστασία της ασφάλειας του κράτους με την μετατόπιση αυτής της Ναυτικής Βάσης. Και με τον ισλαμικό αυτό νόμο δεν έχει κριθεί σε κάποια εισηγητική έκθεση πώς θα αντιμετωπίζονται οι υπηρεσίες που έδινε το πολεμικό Ναυτικό σε αυτή την περιοχή, εάν γινόταν σύρραξη με την Τουρκία ή με κάποιο άλλο κράτος ή χρειαζόντουσαν επειγόντως να προστατευθούν τα νησιά. Δεν είπαν πού αλλού θα πάνε να στεγαστούν όλες αυτές οι υπηρεσίες. Πλάι λοιπόν στα ονόματα των βουλευτών να βάλετε και τα ονόματα του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου που συντάχθηκαν με αυτό τον ισλαμικό νόμο.

Να κάνετε παράσταση στο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ή στον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος, ότι με το νόμο αυτό καταρρακώνεται το περιβάλλον. Να κινήσει ποινική διαδικασία και αυτή να την χρησιμοποιήσετε σε ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 


Κων/νος Ρωμανός (καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου)


Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Κων/νος Ρωμανός, κατέδειξε και αυτός τους κινδύνους από τη δημιουργία τεμένους αλλά και τη διγλωσσία των κυβερνήσεων που υπέκυψαν στις παράλογες αξιώσεις των λαθρομετανστών μουσουλμάνων


Ο Πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί 800.000 μέλη και λίγα λέει, είπε ότι η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης που δεν έχει τζαμί, τέμενος όμως. Κι εγώ του απάντησα ότι η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης όπου παράνομοι έχουν αξιώσεις. Βεβαίως νόμιμοι μετανάστες στην Ευρώπη έχουν τη θρησκευτική ελευθερία και τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δημόσια κτήρια αλλά πού ακούστηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις μέσα στη χώρα της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει. Αυτό είναι ένα σκάνδαλο το οποίο παραβλέπεται από όλους εκείνους που μιλούν για θρησκευτική ελευθερία.  Ο Δήμαρχος Μόσχας, όπως είπε ο δημοσιογράφος Γουίλς, πριν 10 μέρες όταν ετέθη θέμα τζαμιού για τη Μόσχα, είπε: «αυτό μας έλειπε να κάνουμε για τους λαθρομετανάστες τζαμί στη Μόσχα» και το απέρριψε. Σας υπενθυμίζω επίσης τις διαμαρτυρίες από τους κατοίκους του Βερολίνου «όχι άλλα τζαμιά», και από τους Ελβετούς οι οποίοι έκαναν και δημοψήφισμα «όχι άλλα τζαμιά» κι επίσης έκαναν σκίτσα όπου οι μιναρέδες των τζαμιών παρουσιάζονται ως ισλαμικοί πύραυλοι, ρουκέτες.



Το οικόπεδο αυτό του Βοτανικού, περιβάλλεται από χέρσες εκτάσεις κι από ένα πάρκο το οποίο δεν έχει αποδοθεί στο Δήμο, ενώ έχει πλήρως επισκευαστεί και δεν έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία των δημοτών. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι όλες αυτές οι περιοχές μπορούν να συνενωθούν με διαδοχικές αγορές και να δημιουργηθεί μία πόλη μέσα στην πόλη η οποία μπορεί να γεμίσει με χιλιάδες των χιλιάδων, κατοίκους-μουσουλμάνους. Θα πρόκειται για μια κατάληψη στο κέντρο της πόλης. Ενόψει δε ενόψει του τεραστίου αριθμού των μουσουλμάνων που υπάρχουν στην Ελλάδα και στην Αττική και της υποστήριξης την οποία έχουν από την κυβέρνηση, από τα κόμματα και παρακρατικές οργανώσεις, πιστεύω ότι εδώ στην Αθήνα θα δούμε ένα από τα ισχυρότερα μουσουλμανικά κέντρα της Ευρώπης εάν αυτό το πράγμα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, ευδοκιμήσει. Τι σημαίνει αυτό: έχουμε ένα κέντρο συντονισμού των ενεργειών των μουσουλμάνων. Όπου υπάρχει ο μιναρές τους εκεί ισχύει ο μουσουλμανικός νόμος. Ένα κέντρο πολιτικού σχεδιασμού για το οποίο έχουν ήδη προειδοποιήσει οι πρεσβείες ότι εδώ στην Ελλάδα θα λειτουργούν παρακλάδια της Αλ Κάϊντα και των υπολοίπων τρομοκρατικών οργανώσεων. Η τρομοκρατία δεν είναι κάτι της φαντασίας. Ανατινάχτηκε το μετρό της Μαδρίτης με 190 νεκρούς και 1800 τραυματίες με 10 διαφορετικές εκρήξεις. Ανατινάχτηκε το μετρό του Λονδίνου. Εκάηκαν τα προάστια του Παρισιού από εξεγέρσεις μουσουλμάνων και μάλιστα δεύτερης και τρίτης γενεάς, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι τα περί αφομοιώσεως και ελληνοποιήσεως είναι παραμύθια. Είπε δε ο δικός μας υπουργός ότι «η Ελλάδα δεν είναι Γαλλία», δηλαδή τι εννοεί; Ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη πείρα στη διαχείριση των μουσουλμανικών μειονοτήτων από την αποικιοκρατική Γαλλία; Τι εννοεί; Ότι δεν θα επαναληφθούν αυτά εδώ; Από πού έχει αυτή την πεποίθηση, πώς παίρνει αυτή την ευθύνη;



Για να καταλάβετε τι συντελέστηκε στο πολιτικό σύστημα ώστε να αλλάξει άρδην τη στάση του στο θέμα του τζαμιού, αρκεί να σας πω τα εξής: Το 1993 η Βουλή των Ελλήνων έδωσε την εντολή να γίνει μια διακομματική επιτροπή απ’ όλα τα κόμματα για το θέμα της μετανάστευσης και το δημογραφικό ζήτημα της ελληνικής υπογεννητικότητας. Εκεί λοιπόν, όλοι έφτασαν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί εθνικό κίνδυνο. Εμίλησαν για την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, για το εμπόριο λευκής σαρκός, για τους κινδύνου σε περιοχές ελληνικών συνόρων όπου υπάρχουν μεγάλες πυκνώσεις λαθρομεταναστευτικού πληθυσμού. Και έφτασαν στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να γίνει έλεγχος της λαθρομετανάστευσης στα σύνορα και ταυτόχρονα προστασία της Ελληνίδας μητέρας για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, γιατί ο πληθυσμός μας πεθαίνει, με έναν από τους μικρότερους δείκτες γεννητικότητας του πλανήτη. Οπότε, ζήτησαν για την Ελληνίδα αγρότισσα και Ελληνίδα μητέρα, θα πληρώνεται χωρίς να εργάζεται για μεγάλα διαστήματα, θα έχει το παιδί της. Να γίνουν δημογραφικά ινστιτούτα σε όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια ώστε να παρακολουθείται από κοντά το θέμα της ελληνικής γεννητικότητας. Η Επιτροπή της Βουλής του 1993 συνεπώς, απεφάνθη για το δημογραφικό πρόβλημα, για την αύξηση της γεννητικότητας και για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Προσέξτε όμως την αλλαγή που έγινε στο πολιτικό σκηνικό το 2007. Δημιουργήθηκε καινούργια Επιτροπή της Βουλής η οποία μας είπε: «η λαθρομετανάστευση δεν αποτελεί εθνικό πρόβλημα». Λέει δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είχε πει λίγα χρόνια νωρίτερα. Όσον αφορά την αλβανική μετανάστευση, «αυτή δεν χρειάζεται να τη συζητούμε καθόλου, διότι η Αλβανία θα γίνει μέλος της Ευρώπης». «ΘΑ»! Σε ό,τι αφορά στην ελληνική γεννητικότητα και την Ελληνίδα μητέρα, σιωπά το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής. Ας αναλογιστούμε λοιπόν πώς φτάσαμε σήμερα να αποφασίζουν για μουσουλμανικό τζαμί. 


"Ελεύθερη Ώρα",  indobserver.blogspot.gr

epanastasi-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου