Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Στο Λονδίνο φέτος η Bilderberg

Στο ξενοδοχείο «Grove» του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί φέτος η άτυπη συνάντηση των ηγετών του κόσμου που συμμετέχουν στην λέσχη «Bilderberg», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph».
Για τους ψαγμένους της ιστοσελίδας να πούμε ότι η λέσχη Bildeberg βρίσκεται χαμηλά στην «σκάλα» της παγκόσμια διαπλοκής και απλά περνάει από κόσκινο πολιτικούς, τεχνοκράτες, δημοσιογράφους και μεγάλο-επιχειρηματίες που ενδέχεται να παίξουν κάποιο ρόλο, προκειμένου να περάσουν τα όποια σχέδια.

Έτσι και φέτος, μεταξύ της 6ης και της 9ης Ιουνίου, θα μείνουν στο εν λόγω ξενοδοχείο του Λονδίνου περισσότεροι από 140 Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των τραπεζών, των χρηματοδοτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας και των βασιλικών οικογενειών.

Εννοείται κατά τη συνάντηση δεν επιτρέπεται η παρουσία δημοσιογράφων, όπως συμβαίνει από το 1954, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Λέσχης.

Να σημειωθεί ότι στις συνεδριάσεις της  μυστικιστικής ομάδας προστέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Google», Eric Schmidt.
e-afipnisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου