Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η τρομοκρατία των Εθνών

Του Κωνσταντίνου Μαυρίκου
Οικονομολόγου

Το σύνθημα δόθηκε από τον Τζώρτς Μπούς με μια  φράση που εν ολίγοις έλεγε ότι ήθελε την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Την επιθυμία την  ακολούθησαν πολλοί εκλεκτοί Πολιτικοί σε όλο το Κόσμο, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ήταν ενταγμένοι στην Λέσχη Μπίλντεμπεγκ.  

Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για να ξεκινήσουν να επιβάλλουν τα νέα δεδομένα, ήταν υπεράνω της δυνατότητας ακόμη και των Ισχυρών Κρατών:


  1. Η ανατίναξη των δίδυμων τοίχων και το χτύπημα στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο, ξεπέρασε σε σχεδιασμό τις σκηνοθεσίες  Στήβεν Σπίλμπεργκ και λοιπών μεγάλων Χολυγουντιανών Σκηνοθετών. Την είχαν αυτή τη δυνατότητα οι Άραβες; Σίγουρα όχι. Και τότε γιατί έγινε; Για να δοθεί η έγκριση στις Αμερικανικές Ένοπλες δυνάμεις να ξεκινήσουν την επίθεση κατά του Ιράκ και στην ουσία να μπεί δυνατά ο Αμερικάνικος Παράγοντας στον έλεγχο των Πετρελαίων της Περιοχής αλλά και να αποκτήσει μονιμότερη παρουσία. Επίσης η ανατίναξη των δίδυμων Πύργων έδειξε την πρόθεση των Ηγετών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, να επιβάλλουν την Παγκοσμιοποίηση με κάθε τίμημα!!!
  2. Ο δεύτερος μοχλός ήταν η χρήση του Πετρελαίου ως παράγοντα αποσταθεροποίησης όλων των Οικονομιών του Κόσμου. Η τιμή του πετρελαίου έκανε ένα ράλι μέχρι τα 130 δολάρια ανά βαρέλι και έκτοτε διατηρήθηκε σε επίπεδα άνω των 90 δολαρίων. Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου πυροδότησε πληθωρισμούς και ανόδους των επιτοκίων βάζοντας τέρμα στην εποχή υπερδανεισμού των νοικοκυριών. Ακολούθησε κατάρρευση τραπεζών στην Αμερική και τα πρώτα μεγάλα τραντάγματα στις αγορές των Ομολόγων. Έτσι σύντομα η κρίση θα μεταδιδόταν σαν τσουνάμι στις Ευρωπαϊκές Οικονομίες.
  3. Ένας τρίτος σημαντικός μοχλός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι τα νέου τύπου Όπλα.
    Add caption
    Ξεχάστε τα όπλα που γνωρίζαμε ως το 2000. Ένα τρομερό όπλο χρησιμοποιήθηκε στην Νοτιοανατολική Ασία προκαλώντας τσουνάμι που προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων (Υπόγειες Πυρηνικές Εκρήξεις Μεγάλης Ισχύος). Λέγεται ότι  το ίδιο όπλο χρησιμοποιήθηκε και στο τσουνάμι που προκλήθηκε στην Ιαπωνία. Ποιοί ήταν οι στόχοι. Στην πρώτη περίπτωση η δοκιμή αλλά και η δημιουργία ενός ξεκάθαρου παραδείγματος που θα έμελλε να είναι μοχλός εκβιασμού Κυβερνήσεων. Έτσι στην δεύτερη περίπτωση οι Νεοεποχίτες προσπάθησαν να εκβιάσουν τους Ιάπωνες οι οποίοι δεν πείστηκαν. Μέχρι που είδαν το δεύτερο παράδειγμα στην χώρα τους. Θα ξανατολμήσουν να πουν όχι στους Νεοεποχίτες; Ασφαλώς όχι. Από εκεί και πέρα, κάθε χώρα με θαλάσσια σύνορα, θα ήταν εύκολη λεία. 
  4. Ένας τέταρτος σημαντικός μοχλός πίεσης ήταν και είναι το σύστημα HAARP  που αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανό στην πρόκληση σεισμών. Δοκιμάστηκε στην Αϊτή με χιλιάδες νεκρούς και καταστροφή της Οικονομίας της Αϊτής. 
  5. Ένας πέμπτος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι οι εταιρείες αξιολόγησης. Διαφωνεί μια Κυβέρνηση στις εντολές των ΗΠΑ;;; Ακολουθεί εν ευθέτω χρόνω μια υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από τις αμερικάνικες εταιρείες αξιολόγησης, και ξαφνικά οι συγκεκριμένες Οικονομίες είτε χάνουν την πρόσβαση τους στις χρηματαγορές είτε αυξάνεται το κόστος δανεισμού τους
  6. Ένας έκτος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι το σύστημα Έσελον, οι δορυφορικοί σταθμοί κλπ. Στόχος τους; να παρακολουθείται και ο τελευταίος πολίτης σε όλες τις Χώρες. Γιατί; Έτσι ώστε στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης να μην υπάρχει αντίσταση που να μην εντοπίζεται και τιμωρείται. Και τα δικαστήρια; Ξεχάστε τα. Με την δύναμη των ΜΜΕ θα αποκαλείσθε τρομοκράτες και θα συλλαμβάνεσθε ή και θα εξοντώνεσθε πριν καν προβάλλετε αντίσταση. Μην ξεχνάτε τις χιλιάδες αμάχων που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς σε Ιράκ, Συρία, Σερβία και για τις οποίες μπήκε ο τίτλος "παράπλευρες απώλειες". 
  7. Ένας έβδομος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι τα ΜΜΕ. Διαφωνείτε με τις εντολές των Νεο-εποχιτών; Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μπορούν να ασκούν λαϊκά δικαστήρια με διπλούς στόχους. Την  πρόκληση δυσαρέσκειας κατά των Κυβερνώντων και την εκπαίδευση των Λαϊκών Μαζών σις προπαγάνδες των Νεο-εποχιτών. Κλασσικό παράδειγμα που το γνωρίζετε; Θυμηθείτε την στάση των ΜΜΕ στην εποχή των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας. Τα Ελληνικά ΜΜΕ έδειξαν συμπαράσταση στον Σερβικό Λαό. Σήμερα όμως, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ συμπαραστέκονται στις Νατοϊκές δυνάμεις που εξοντώνουν τους Σύριους, παρουσιάζοντας τους μισθοφόρους ως αντιστασιακούς και τα συριακά στρατεύματα ως κυβερνητικά στρατεύματα που σκορπούν τον θάνατο στους αντιστασιακούς.  
  8. Ένας όγδοος μοχλός πίεσης που έχει αρχίσει να δρομολογείται είναι τα τσιπάκια που μπορούν να μπαίνουν σε πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες αλλά ακόμα και στο σώμα μας. Στόχος η κατασκόπευση και καθοδήγηση ακόμα και της σκέψης μας. Ίσως να μην έχουν φθάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο τελειοποίησης, αν και τελευταίες ανακοινώσεις σχετικά με την δυνατότητα να μας σβήνουν τις δυσάρεστες αναμνήσεις, ίσως παραπέμπει να μας σβήνουν την μνημη μας σε απόλυτο βαθμό έτσι ώστε να μπορούμε να αποδεχόμαστε τις προπαγάνδες τους. 
  9. Ένας ένατος Μοχλός Πίεσης είναι τα Ισλαμιστικά Κινήματα. Με τον φανατισμό τους, εύκολα ποδηγετούνται και αναπτύσσουν επαναστατικές δράσεις όπου και αν βρίσκονται. Για αυτό και οι Νεο-Εποχίτες επιδίωξαν την ανάμιξη των Εθνών με ισλαμικούς πληθυσμούς. Πεινασμένοι όπως ήταν και φανατισμένοι θα ήταν το απόλυτο ανθρωπιστικό τσουνάμι που θα μπορούσε να εξοντώσει τους Χριστιανικούς πληθυσμούς. Και όσοι τολμήσουν να αντισταθούν, θα έχουν απέναντι τους τα ελεγχόμενα ΜΜΕ (παράδειγμα Άσαντ). 
Με βάση τα ανωτέρω, η Νέα Εποχή έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση της. Μοναδικό εμπόδιο είναι  η Ρωσία, η Κίνα και σε μικρότερο βαθμό η Ενωμένη Ευρώπη. Οι Αμερικάνοι έκαναν μια έξυπνη στρατηγική. Γνώριζαν ότι η Ενωμένη Ευρώπη δεν είχε ηγέτες. Πίστευαν ότι η πολυγλωσσία θα τους εμπόδιζε από την εξεύρεση ικανών λύσεων. Γνώριζαν διεφθαρμένους Πολιτικούς και τους χρησιμοποίησαν κατάλληλα για την πρόκληση μεγαλύτερης Κρίσης. Γνωρίζουν ότι αν η Γερμανία πιεστεί περισσότερο, θα φύγει πρώτη από την Ευρωζώνη οδηγώντας τα Ευρωπαϊκά Έθνη στην εποχή του της δεκαετίας του '60. 
 
Άρα; Είμαστε πολύ κοντά στην γιγάντωση της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης που θα οδηγήσει εκατομμύρια στην Πείνα και στην Εξαθλίωση. Για τους Νεο-Εποχίτες ήταν ο Στόχος. Για να ποδηγετήσουν τα Έθνη στην ανατροπή των Εθνών και στην αποδοχή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης με ένα Παγκόσμιο Νόμισμα. Τα μεγάλα εμπόδια  παραμένουν η Ρωσία και η Κίνα. Για να ξεπεραστούν ίσως χρειαστεί και ένας Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά από αυτόν, αν επιβιώσουν οι Νεο-Εποχίτες όλα θα είναι εύκολα. Λέτε; 
 
Σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια που έρχονται, μπορούμε να ελπίζουμε μόνο στον Θεό. Τον ένα και Μοναδικό. Τον Τριαδικό. Οι Προφήτες μας προετοίμασαν για αυτά που έρχονται. Ο Θεός δεν θα αφήσει τα παιδιά του απροστάτευτα. Με την συμμετοχή μας στα μυστήρια της εκκλησίας και με την προσευχή μας, θα προστατευτούμε κατά τρόπο σκανδαλώδη. Και οι μη πιστεύοντες θα πιστεύσουν βλέποντας την αντοχή των Χριστιανών. Για αυτό, παρακαλείσθε να είσθε στην Κιβωτό της Εκκλησίας μας. Με ταπεινότητα. Με αγάπη. Και όχι ως δικαστές των γύρω μας. 
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου