Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αστυνομικό κράτος με τεχνολογία Panopticon


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτούν την εφαρμογή της τεχνολογίας Big Brother ύστερα απο τη βομβιστική επίθεση της Βοστώνης τον περασμένο μήνα. Για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων, το CNN υποστηρίζει, ότι πρέπει να υπάρχει πραγματικός χρόνος στις κάμερες παρακολούθησης που φυτεύονται παντού. 

Η τεχνολογία Panopticon είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να περιμένουμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει από τους τρομοκράτες και άλλους αχρείους, ανέφερε το εταιρικό δίκτυο μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το CNN είναι το κατ εξοχήν προπαγανδιστικό κανάλι παγκοσμίου φήμης και
εμβέλειας, με έδρα την Αμερική και το Λευκό οίκο που είναι το επίγειο άνδρο της εξουσίας του Κακού, όπου οι απανταχού γκοίμ χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για την επιβολή της Νέας τάξης πραγμάτων. 

Ύστερα από την υπερπαραγωγή της βομβιστικής επίθεσης των illuminati στη Βοστώνη, το CNN και άλλα μέσα μαζικού επηρεασμού απαιτούν την πλήρη εφαρμογή της τεχνολογίας "Panopticon". 

Το 1787, ο Jeremy Bentham παρήγαγε ένα σχέδιο για μια επιβλητική, κυκλική φυλακή που θα επιτρέψει σε λίγους φύλακες την επιτήρηση όλων των κρατουμένων, χωρίς οι κρατούμενοι να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν και πότε παρακολουθούνται. Το ονόμασε «Panopticon» από την Ελληνική λέξη Πανόπτης που σημαίνει βλέπει τα πάντα.

Δεδομένου ότι οι φρουροί δεν μπορούν να δουν, και οι κρατούμενοι δεν γνωρίζουν πότε παρακολουθούνται, οι φρουροί δεν χρειάζεται να είναι σε υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. Οι κρατούμενοι, οι οποίοι θεωρούν ότι οι φρουροί είναι πάντα εκεί, είναι συνεχώς στην καλύτερη συμπεριφορά τους. Ένα τέτοιο σχέδιο φυλακή λέγεται για να δημιουργήσει το "συναίσθημα μιας αόρατης παντογνωσίας.»

Το Panopticon είναι η τέλεια μεταφορά για την κοινωνία που διέπεται από την Παλιά Τάξη Πραγμάτων. Ο γνωστικισμός διδάσκει ότι η γη είναι ένας πλανήτης φυλακή: Ένα παγκόσμιο Πανοπτικό, πάντα υπό την επιτήρηση των αθέατων ελεγκτών.

Ο Πανόπτης οφθαλμός των μασόνων και των illuminati που λατρεύουν τον Μ.Α.Τ.Σ, (Μέγα Αρχιτέκτων του Σύμπαντος), δηλαδή τον Σαμαέλ. Οι illuminati ελέγχονται απευθείας από τον Σαμαέλ.

apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου