Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΕΊΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟ'Ι'ΚΟΙ !! -ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΑΝΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎ ΝΌΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑTΌΠΕΔΑ ΤΗΣ FEMA .


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, πολλά καλά κάνουν οι επενδυτές έχουν ντάμπινγκ των αποθεμάτων τους και οι τιμές του χρυσού έχουν μειωθεί.Αλλά φυσικά κάποιος αγοράζει ;..

Πολλά χρήματα θα μετακινηθούν,και πρόσφατα ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα να απαλλάξει τον εαυτό του και τους φίλους του από νόμους για την εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών που μπορεί,διαφορετικά,να τους θέσουν  στη φυλακή (βλ. παρακάτω).

Το εκτελεστικό διάταγμα αντιστρέφει ουσιαστικά τα κρίσιμα μέρη του νόμου για το Χρηματιστήριο τα οποία ο Ομπάμα προηγουμένως είχε υπογράψει.

Πώς συνέβη αυτό ;

Λοιπόν, αυτό είναι μια εξαιρετική ερώτηση δεν είναι; Η αρχική πράξη μετοχών υπεγράφη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ η αντιστροφή υπεγράφη πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει πλέον να είναι έκπληξη για σας, αν έχετε δώσει προσοχή. Τα κέρδη έρχονται πριν τον άνθρωπο σε αυτή τήν πολύ εμφανή κουλτούρα τού εταιρικού φασισμού,αυτό δεν είναι πλέον μια δημοκρατία, αλλά, αντίθετα, είναι σε καλό δρόμο για να γίνει μια πλήρης δικτατορία. 


Έτσι τι σημαίνουν όλα αυτά;


Λοιπόν, αν θυμάστε πως το 2008 υπήρξε μια καταστροφική κατάρρευση της

αγοράς ... υπήρχε επίσης ένα μεγάλο buy-up αμέσως μετά. Πολλές εταιρείες που ουσιαστικά καταστράφηκαν από τη συντριβή είχαν αγορασθεί από μεγάλες εταιρείες που θα μπορούσαν να δεχτούν ένα χτύπημα ... Από τη στιγμή που εξαγοράστηκαν, κάποιες είτε απορροφήθηκαν ή ''εκτελέστηκαν'' για μεγαλύτερο έλεγχο του μεριδίου αγοράς. Ξέρω ότι μπορεί να θεωρηθεί γενίκευση σε κάποια σημεία, αλλά θα υπάρξουν πολλές πληροφορίες για την κάλυψη των γραφομένων. 

Έτσι, το κύριο σημείο είναι ο έλεγχος του πλούτου. Δεν είναι μυστικό ότι η Κίνα, η Ινδία και οι άλλες οικονομίες αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς,ειδικά δεδομένου ότι είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρότερα, με περισσότερες ώρες, και για πολύ χαμηλότερη αμοιβή. Έχουμε ήδη τη ζώνη του ευρώ, και τα σχέδια για άλλες ''εθνικές οικονομίες'', και φυσικά υπάρχει μια φήμη για τη δημιουργία μιας  "North American Union". Ουσιαστικά αυτό θα ήταν μια κίνηση για να συνδυαστεί, Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς και  Καναδάς.

Αλλά πώς  συμβαίνουν όλα αυτά;

Πρώτα θα πρέπει να πειστεί η κοινή γνώμη για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο. Το όπλο της αντι-gun εξτρατείας που έχει προσπαθήσει να περάσει ο Ομπάμα απέτυχε, οπότε, φυσικά, αυτό είναι καλό για τη δεύτερη τροπολογία... 


Κατά τη γνώμη μου, η επιβολή του στρατιωτικού νόμου στη Βοστώνη, ήταν μια δοκιμή για να δούν το επίπεδο τυραννίας που θα ανεχτεί η Αμερικάνικη κοινωνία ... και φάνηκε να το ανέχεται οχι μόνο χωρίς ερώτηση, αλλά και με επευφημίες αφού όλα όσα είχαν  ειπωθεί έγιναν πράξη απο την κυβέρνηση,όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών... 


Δημιουργώντας μια κατάσταση στην οποία οι άνθρωποι θα αποδεχθούν μια "βορειοαμερικανική Ένωση" θα απαιτούσε μια τεχνητή κατάρρευση της οικονομίας. Το 2008 ήταν μια δοκιμή για να δεί ο κόσμοςμε ποιό τρόπο θα μπορούσε να ξεφύγει. Το επόμενο βήμα είναι πιθανό να είναι μια πλήρης κατάρρευση,βεβαίως μια κατάρρευση που θα κατασκευαστεί. Μια μεγάλη κρίση μεθοδεύεται,, οι άνθρωποι ζητούν τη σωτηρία από τις κυβερνήσεις τους, και έρχονται σε μια λύση... 


Τώρα αυτό φαίνεται οτι θα μπορούσε να είναι ένα από τα δύο :
... μια ρευστότητα(νόμισμα) με βάση το κράτος (ένα Amero τύπου νόμισμα) ή ίσως να παραλειφθούν όλα αυτά και να πάει η κατάσταση στο κατ 'ευθείαν  ηλεκτρονικό νόμισμα, σαν ευκολότερο να ελεγχθεί.

Ήδη φαίνεται να υπάρχει μεθοδευμένη παρερμήνευση στή νομοθεσία Obamacare Bill (ερμηνευτική σκοπιμότητα), καλώντας για "διαβούλευση''.
''Πώς αυτό θα μπορούσε να γίνει ... και μπορούμε να το σκεφτούμε...ολοι μαζί....φυσικά...''
Αλλά αν η κατάρρευση συμβεί, θα υπάρξει αναμφισβήτητα στρατιωτικός νόμος.


North American Union (CNN) και RFID chips (ηλ.τσιπάρισμα)

 

 

AMERO : ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;

 

Λοιπόν, τι θα συμβεί μετά την κατάρρευση της οικονομίας;


Λοιπόν, για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά πίσω σε κάποια ιστορία. Στις 29 Οκτωβρίου 1929, η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά συνετρίβη σε μια ημέρα που θα έρθει να γίνει γνωστή και για εκείνους που δεν γνωρίζουν την ιστορία τους,όσον αφορά την "Μαύρη Τρίτη". , αυτή ήταν η αρχή της Μεγάλης Ύφεσης.Η JP Morgan, που έχει τεράστια οικονομική επιρροή τόσο στην πολιτική όσο και στο Τραπεζικό σύστημα διεθνώς, άρχισε να εξαπλώνεται φήμες ότι οι τοπικές τράπεζες ήταν αφερέγγυα ιδρύματα και ότι ήταν έτοιμα να καταρρεύσουν. Αυτό προκάλεσε πανικό, και όλοι με τη μία, οι άνθρωποι προσπάθησαν να τραβήξουν όλα τα χρήματά τους από τις τράπεζες την ίδια στιγμή.Φυσικά, όταν οι τράπεζες δεν μπόρεσαν να τους δώσουν όλα τα χρήματά τους, κατέρρευσαν. Το διεθνές εμπόριο μειώθηκε σε περίπου 50% και η ανεργία ήταν περίπου 25%.Έτσι, μια κατάσταση μεθοδεύτηκε,ώστε να παραχθεί και η ''κατάλληλη'' λύση,η οποία φυσικά δεν ήταν άλλη απο τη δράση της Federal Reserve.

«Είμαι πιο δυστυχισμένος άνθρωπος. Έχω καταστρέψει άθελά χώρα μου. Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από το πιστωτικό σύστημα. Το σύστημά μας της πίστωσης είναι συγκεντρωτικό.Η ανάπτυξη του έθνους, ως εκ τούτου, και το σύνολο των δραστηριοτήτων μας είναι στα χέρια των λίγων... Έχουμε φτάσει στο σημείο της χειρότερης μορφής διακυβέρνησης, μιά από τις πιο  πλήρως ελεγχόμενες και απολυταρχικές κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, δεν είναι πλέον μια κυβέρνηση με ελεύθερη γνώμη, δεν είναι πλέον μια κυβέρνηση με την πεποίθηση και την ψήφο της πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση με τη γνώμη και την απειλή μιας μικρής ομάδας κυρίαρχων ανθρώπων. »-Woodrow Wilson, μετά την υπογραφή της ίδρυσης της Federal Reserve Bank.


ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ

Μετά την κατάρρευση, θα υπάρξουν ταραχές, τα τρόφιμα μπορεί να σπανίζουν, και τα χρήματα θα είναι άχρηστα. Για τον έλεγχο του πλήρους χάους και τα εξαγριωμένα πλήθη, Εθνική Φρουρά,αστυνομία, και άλλες στρατιωτικές μονάδες, και φυσικά το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο στους εξεγερμένους.
Αλλά γιατί το DHS αγοράζει σπαταλώντας,δισεκατομμύρια,πυρομαχικά και τεθωρακισμένα φορτηγά; Απλά, λόγω του γεγονότος ότι το DHS δεν είναι μια εξωτερική στρατιωτική δύναμη, αλλά μια εγχώρια αγορά ... το μόνοδυνατό εξορθολογιστικό συμπέρασμα  είναι ότι είναι για χρήση ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Αμερικανών πολιτών. Αλλά ΠΟΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ;
Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πλέον χρησιμοποιήσει κάθε χαρακτηρισμό για τον ορισμό των τρομοκρατών και των μαχητών του εχθρού, στοχοποιόντας ως "τρομοκράτες" ,hackers, αντιφρονούντες, αναρχικούς, και «δεξιούς», χαρακτηρίζοντάς τους ως πολιτικούς εξτρεμιστές, ζητώντας ακόμα και οριστικές λύσεις για μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους Πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ένα έθνος που βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας θα μπορούσε να καταστρέψει αναζητητές της αλήθειας, όπως Bradley Manning, Julian Assange, και Brandon Raub για παράδειγμα,που επισημαίνονται ως «προδότες» ή ακόμα και «τρομοκράτες» από τα κορυφαία Μ.Μ.Ε, 'πρακτορεία' επιβολής του νόμου,τις υπηρεσίες ''ασφαλείας'' και τον στρατό των ΗΠΑ...

Πρόσφατα, αναφέρθηκε απο επίσημη πηγή ότι ένα υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος,διέρρευσε πληροφορίες σχετικά με ένα νέο προεδρικό ''Litmus test"
to οποίo περισσότερο ή λιγότερο είναι ένα ερωτηματολόγιο για το στρατιωτικό προσωπικό, ρωτώντας εάν είναι διατεθειμένο να ΧΤΥΠΗΣΕΙ συμπατριώτες τους από τις ΗΠΑ. Οι προσπάθειες έγιναν για να ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΊ,αν οι στρατιώτες είναι πιστοί στο καθεστώς και την ''κυβέρνηση των ΗΠΑ και επίσης αποτέλεσαν ενα είδος ''ξεκαθαρίσματος'' των ενόπλων δυνάμεων,για να εξακριβωθεί το πόσοι κηφήνες θα συνδράμουν στα παρανο'ι'κά σχέδια των κυβερνόντων.

(παρακαλώ δείτε το σύνδεσμο Youtube παρακάτω). Αν νομίζετε ότι η κυβέρνησή σας δεν θα πυροβολήσει τους ίδιους τους πολίτες της, ας το ξανασκεφτείτε. Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχνούν γρήγορα τις 4 του Μάη 1970 (γνωστό και ως "Πρωτομαγιά"), όταν η Εθνική Φρουρά, άνοιξε πυρ εναντίον αντιπολεμικών διαδηλώσεων στο Kent State University.




Ο Ομπάμα ρωτά αν οι στρατιώτες θα ανοίξουν πυρ κατά Αμερικανών πολιτών :
  

DHS : Αγορές για πάνω απο ένα δισεκατομμύριο σφαίρες και θωρακισμένα οχήματα
Λοιπόν, τι θα συμβεί στη συνέχεια; Πού οδηγούν όλα αυτά; Σε μια συνέντευξη του 1984 με τον Yuri Bezmenov, πρώην πράκτορα της KGB, ο ίδιος συζητάει για  τις ''σοσιαλιστικές απόψεις'' περί "διαφθοράς" και "ιδεολογικής ανατροπής." Αν και έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες, αυτή η συνέντευξη είναι ακόμα απίστευτα σχετική και σοκαριστικά ακριβής ως προς το τι φαίνεται να λαμβάνει χώρα στην Αμερική σήμερα.

Yuri Bezmenov: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το σύστημα θα καταστραφεί από μέσα. Υπάρχει ένας αυτο-καταστροφικός μηχανισμός που είναι ενσωματωμένος σε οποιοδήποτε κομμουνιστικό, σοσιαλιστικό ή φασιστικό σύστημα. Επειδή υπάρχει έλλειψη ανατροφοδότησης, και το σύστημα δεν στηρίζεται στην εμπιστοσύνη του πληθυσμού. Αλλά ακόμα μέχρι και αυτή η Σοβιετική χούντα,υποστηρίζεται από τούς λεγόμενους ''δυτικούς ιμπεριαλιστές", πολυεθνικές εταιρείες, ιδρύματα, κυβερνήσεις, και ας μην κρυβόμαστε... υποστηρίζεται ΚΑΙ απο τους αυτοκαλούμενους ''διανοούμενους''.

Οι λεγόμενοι «ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟΙ» είναι διάσημοι για την υποστήριξη τους στη χούντα του σοβιετικού συστήματος. Εφ 'όσον η Σοβιετική χούντα θα κρατήσει τη λήψη πιστώσεων, τα χρήματα, την τεχνολογία, την προσφορά σιτηρών, και θα υφίσταται η πολιτική αναγνώριση από όλους αυτούς τούς προδότες της δημοκρατίας ή της ελευθερίας ... δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα για αλλαγές για χώρα μου,αλλά και τις υπόλοιπες χώρες που εξαρτώνται απο αυτό το ΔΙΕΘΝΕΣ ληστρικό/παρανο'ι'κό σύστημα. Το σύστημα δεν θα καταρρεύσει από μόνο του, απλώς και μόνο επειδή  τρέφεται από τον λεγόμενο ''Αμερικανικό ιμπεριαλισμό''.
Είναι το μεγαλύτερο παράδοξο στην ιστορία της ανθρωπότητας, όταν ένας καπιταλιστικός κόσμος, υποστηρίζει ενεργά και τρέφει τον δικό του καταστροφέα.

Griffin: Νομίζω ότι προσπαθείτε να μας πείτε κάτι ...

Yuri Bezmenov: Ω, ναι. Προσπαθώ να σας πω ότι πρέπει να σταματήσετε αν δεν θέλετε να καταλήξετε σε ένα σύστημα γκουλάγκ, και να απολαύσετε όλα τα «πλεονεκτήματα» της Σοσιαλιστικής "ισότητας". Τη δωρεάν εργασία, την αλίευση ψύλλων στο σώμα σας, τον ύπνο στις σανίδες από κόντρα πλακέ. ... Αυτό είναι όπου οι Αμερικανοί θα πάθουν, εκτός αν αναγκάσουν την κυβέρνηση να σταματήσει την μεθόδευση του Σοβιετικού τύπου φασισμού.

Πολλοί έχουν κάνει ισχυρισμούς ότι η χώρα μας οδεύει προς μια σοσιαλιστική / μαρξιστική κυβέρνηση, ο Ομπάμα είναι στο τιμόνι. Κατά τα τελευταία  χρόνια, όλο και περισσότερο δρακόντειοι νόμοι έχουν περάσει για να περιορίσουν τις ελευθερίες των Αμερικανών. Η αρχική επίθεση στην ελευθερία ξεκίνησε μετά την ενδέκατη Σεπτεμβρίου του 2001 με την εφαρμογή του νόμου Patriot act. Αυτό βέβαια το λέμε για τις  παράνομες υποκλοπές και διάφορες άλλες αμφισβητήσιμου τύπου ''τεχνικές'' παράνομης παρακολούθησης.

Ο πιο γνωστός από αυτούς τους τυραννικούς νόμους περιλαμβάνει τά:

HR 347, που ουσιαστικά ποινικοποιεί τις διαδηλώσεις μέσα και γύρω από πολιτικά γεγονότα-οι παραβάτες μπορεί να επιφορτιστούν με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Η ετοιμότητα για την Εθνική Άμυνα , Resources Act, που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο όλων των τροφίμων, τα ζώα, το νερό, τα φυτά, τους πόρους για την υγεία, την ενέργεια, τις μεταφορές, τα υλικά κατασκευής, αλλά και δίνει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να ελέγχει οποιοδήποτε υλικό (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών) στήν πολιτική αγορά σε περιόδους πολέμου και ειρήνης. Ο χειρότερος αυτών των νόμων, είναι φυσικά ο Nationals Detention Authorization Act,ο οποίος επιτρέπει την επ 'αόριστον κράτηση των προσώπων που μπορούν να κρατούνται για κάθε πιθανή σχέση με την τρομοκρατία, χωρίς τη δέουσα διαδικασία του νόμου.

Άσκηση Ετοιμότητας 1984 (Rex 84) είναι ίσως μιά από τις πιο ανησυχητικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.Μετά το Iran ,ο στρατός ανέλαβε να δοκιμάσει την ικανότητά του να κρατούνται οι πολίτες των ΗΠΑ ως απάντηση σε πολιτικές αναταραχές, πολιτικές διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις που μπορούν να εμποδίσουν τη συνέχεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ένα,απο το1982,σημείωμα από το διευθυντή της FEMA,δηλώνει,την εποχή εκείνη ότι ο στρατιωτικός νόμος θα πρέπει να υφίσταται ενεργός σε μια εποχή εθνικής κρίσης. -Αυτό το σχέδιο απέφυγε να αναφέρει, οτι είναι αυτό που θα αποτελούσε ως «εθνική κρίση."- Κατά την περίοδο αυτή,στη FEMA θα πρέπει να δοθεί εντολή των δύο κρατών : των ΗΠΑ και ομοσπονδιακών κυβερνήσεων. Οι στρατιωτικοί διοικητές θα αντικαταστήσουν τους εκλεγμένους αξιωματούχους. Επίσης ο νόμος Rex 84 επίσης θα κλιθεί να ''περικυκλώσει'' περίπου 20 εκατομμύρια Αφροαμερικανών, αλλά γιατί;
Εκείνη την εποχή, θεωρήθηκαν ως μια σημαντική απειλή για τη συνέχειας της κυβέρνησης. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι αισθάνονται να απειλούνται από τις αφροαμερικανικές πολιτικές ομάδες, όπως οι Μαύροι Πάνθηρες και άλλες αστικές ομάδες ακτιβιστών των δικαιωμάτων. Τώρα, φαίνεται να υπάρχει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα της ένταξης στη χρήση του όρου «τρομοκράτη». Φυσικά δεν μπορούμε πραγματικά μόνο να υποθέσουμε, αλλά αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν να επαναπροσδιορίσει την έκταση των απειλών για την συνέχειά, θα μπορούσε κανείς να παραδοχτεί ότι ο κατάλογος θα είναι αρκετά μεγάλος...

Κατά τη συζήτηση του εγκλεισμού στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, πολλοί σκέφτονται αμέσως τό Ολοκάυτωμα,(Krystal Nacht) στη Γερμανία.
Η "Night of Glass," είναι μια υπενθύμιση σε όλους μας ότι κανείς δεν είναι ασφαλής.Στη μέση της νύχτας, περίπου 30.000 Εβραίοι(?) συνελήφθησαν στα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδα θανάτου.

Ωστόσο, η ναζιστική Γερμανία δεν είναι το μόνο μέρος που είχε στρατόπεδα εγκλεισμού. Λίγο μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, 110.000 άνθρωποι ιαπωνικής καταγωγής,τέθηκαν στις ΗΠΑ σε στρατόπεδα στην ακτή του Ειρηνικού. 62% αυτών των ανθρώπων ήταν στην πραγματικότητα οι πολίτες των ΗΠΑ. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι η μαζική εξόντωση των ιθαγενών Αμερικανών υπήρξε μια συνεχής θηριωδία, και ότι η πλειοψηφία τους ήταν αναγκασμένοι να ζουν σε καταυλισμούς, όπου υπόκεινται σε κατάχρηση, εθισμό στα ναρκωτικά, αλκοολισμό, η κακή εκπαίδευση, και υψηλά ποσοστά αυτοκτονίας . Φυσικά, θα μπορούσα να συνεχίσω για σχετικές δολοφονίες αφροαμερικανών, αλλά έχουμε πολύ περισσότερες αποκαλύψεις και πολύ σημαντικές για να καλύψουμε...

Η.Π.Α.,στρατόπεδα εγκλεισμού,Ιαπώνων στην καταγωγή,1942,Δυτική ακτή


japanese interment camp
Στρατόπεδο εγκλεισμού Ιαπωνικης καταγωγής αμερικανών,1942
Συνεχίζοντας με τη συνέντευξη Bezmenov, Ο Edward Griffin ρωτά τον Γιούρι ποια θα είναι η τύχη των παλαιότερων γενεών των Αμερικανών. Σε όλη τη συνέντευξη (βλ. σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας),ο Bezmenov εξηγεί το ρόλο της εκπαίδευσης και την συνεισφορά των σοσιαλιστικών αρχών.

Griffin: ... Και όμως οι άνθρωποι αυτοί έχουν προγραμματίσει, και όπως λέτε "στη θέση του", και είναι ευνοϊκοί για ένα άνοιγμα με τη σοβιετική έννοια, αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα φέρουν την εξόντωση;

Yuri Bezmenov: Οι περισσότεροι από αυτούς ... ναι. Απλά επειδή, το ψυχολογικό σοκ που θα νοιώσουν στο μέλλον,απο το τι σημαίνει, στην πράξη και ποια είναι η ''όμορφη κοινωνία της δικαιοσύνης και της κοινωνικής ισότητας ", προφανώς θα τους ωθήσει στο να εξεγερθούν. ... Το μαρξιστικό / λενινιστικό καθεστώς δεν ανέχεται αυτούς τους ανθρώπους. Προφανώς, θα ενταχθούν στα στρατόπεδα των διαφωνούντων και των αντιφρονούντων. Σε αντίθεση με τις παλαιότερες Ηνωμένες Πολιτείες,σήμερα, δεν θα υπάρχει θέση για τους διαφωνούντες στη μέλλουσα μαρξιστική / λενινιστική Αμερική. ... Στο μέλλον, οι διαφωνούντες θα είναι απλώς στριμωγμένοι σαν κατσαρίδες. Κανείς δεν θα υποστηρίξει αυτούς τους ανθρώπους στα όμορφα όνειρά τους για ισότητα, και αυτό, φυσικά, θα είναι το μεγαλύτερο σοκ για αυτούς.

... Η διαδικασία της διαφθοράς/εξαχρείωσης στην Αμερική έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί ήδη. Η έκθεση σε ... αληθινή πληροφορία δεν έχει σημασία πια.
Ένα άτομο που έχει διαφθαρεί με αυτές τις πρακτικές στο ηθικό δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί αληθείς πληροφορίες. Τα πραγματικά περιστατικά δεν λένε τίποτα γι 'αυτόν. Ακόμη και αν η πραγματικότητα μπορεί να τον καλύψει με έγγραφα, φωτογραφίεςαδιάσειστες,αυθεντικές αποδείξεις/πληροφορίες, ακόμα και αν τον πάρει κανείς με τη βία στη Σοβιετική Ένωση και να του δείξει το στρατόπεδο συγκέντρωσης, θα αρνηθεί να το πιστέψει, έως ότου δεχτεί γερή κλωτσιά στα πισινά... Όταν η στρατιωτική μπότα συντρίβει τις μπάλες του, τότε θα καταλάβει, αλλά όχι πριν από αυτό. Αυτή είναι η τραγική κατάσταση της εξαχρείωσης.


Ρωσικό στρατόπεδο συγκέντρωσης για τα παιδιά των Πολιτικών Κρατουμένων

... Ακόμα κι αν ξεκινήσετε τώρα αμέσως, θα χρειαστούν 15 με 20 χρόνια για να γυρίσουν την γνώμη και την ιδεολογική αντίληψη της πραγματικότητας πίσω στην ομαλότητα και τον πατριωτισμό.

Έτσι,ο Bezmenov φέρνει στο φώς ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο.Οι Αμερικανοί, ακόμη και μετά την παρουσίαση με πληροφορίες και συντριπτικά στοιχεία δεν θα δεχτούν τυπικά ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης τους ή αν πηγαίνει ενάντια σε αυτό που είχαν διδαχθεί στο σχολείο. Αυτό θα μπορούσε επίσης να ονομάζεται ''γνωστική παραφωνία''.''Όσο πιο τρομακτική η ιδέα, τόσο λιγότερο πιθανό θα φαίνεται να είναι πιστευτή''.(Απόφθεγμα απο το ''ο Αγών μου'' του Α.Χίτλερ) Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα αυτά είναι εντελώς ανόητα. Και αν δεν είχα δει την ακόλουθη διαφήμιση, θα μπορούσα να συμφωνήσω... :


internment officer

Πρόσφατα, ο στρατός των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει θέσεις για πρόσληψη ειδικού προσωπικού,με σκοπό τόν: ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ/ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(Internment/resettlement ) (...?) στην ιστοσελίδα τους,Goarmy.com (βλ. τίτλο φωτογραφίας-σύνδεσμο παρακάτω). Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές θέσεων εργασίας από την ιστοσελίδα:

Επισκόπηση

Ειδικοί ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ/ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ είναι κυρίως υπεύθυνοι για τίς ημέρα με την ημέρα εργασίες για στρατιωτικό περιορισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ή εγκαταστάσεις εγκλεισμού/κράτησης...

Καθήκοντα Εργασίας

Εποπτεία του εγκλεισμού και επιχειρήσεις κράτησης
Η εξωτερική ασφάλεια στις εγκαταστάσεις
Συμβουλευτική / καθοδήγηση σε μεμονωμένους κρατούμενους μέσα σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης
Φακέλωμα/καταγραφές των κρατουμένων / φυλακισμένοι και τα προγράμματά τους

Απαιτήσεις

Εκείνοι που θέλουν να υπηρετήσουν πρέπει να λάβουν πρώτα την άδεια,γιά  Επαγγελματική Ικανότητα όσον αφορά τις Ένοπλες Υπηρεσίες , μια σειρά από τέστ που βοηθάνε να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνάμεις τους και να εντοπίσουν ποιες θέσεις εργασίας του Στρατού είναι οι κατάλληλες γι'αυτούς..

Εκπαίδευση

Επαγγελματική κατάρτιση για έναν ειδικό εγκλεισμού / επανεγκατάστασης απαιτεί 10 εβδομάδων Βασική εκπαίδευση μάχης και οκτώ εβδομάδες Advanced Ατομική προπόνηση με εντολές on-the-job. Μέρος αυτού του χρόνου δαπανάται στην τάξη και στο πεδίο μάχης...

Μερικές από τις δεξιότητες που θα μάθουν είναι:
Στρατιωτικοί νόμοι και δικαιοδοσίες
Αυτοάμυνα και χρήση πυροβόλων όπλων
Διαπροσωπικές δεξιότητες επικοινωνίας
Αναζήτηση / επιμέλεια και κράτηση  / διαδικασίες ελέγχου

Χρήσιμες Δεξιότητες
Το ενδιαφέρον για την επιβολή του νόμου
Σωματικό και διανοητικό ταίριασμα
Δυνατότητα λήψης γρήγορων αποφάσεων
Ψυχραιμία κάτω από βαριά απειλή

Τώρα, ενώ αυτό δεν μπορεί να προκαλεί μιά φαινομενικά αισθητή ανησυχία σε πρώτη φάση, η ιστορία όμως συνεχίζει να ξετυλίγεται. Τώρα αυτό είναι το σημείο όπου θα αρχίσω να σκάβω βαθιά στη σφαίρα της λεγόμενης «θεωρίας συνωμοσίας.

" Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να καταστήσω απολύτως σαφές  οτι θα κάνω το καλύτερό για να μην γίνουν αβάσιμες κρίσεις, και θα προσπαθήσω να παρουσιάσω όσο το δυνατόν πιο σαφη και αξιόπιστα στοιχεία. Παρακαλώ, να κάνετε πάντα τη δική σας έρευνα και να μην πάρετε το λόγο κανενός για... ευαγγέλιο. Όπως λέει και η παροιμία, «έχε εμπιστοσύνη, αλλά έλεγχε."
Ή μάλλον μην εμπιστεύεσαι, αλλά πάντα να ελέγχεις,αυτο το γνωμικό μοιάζει
πολύ καλύτερη συμβουλή...

Πρόσφατα μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, ένας πλήρης ''εγκλεισμός/κλείδωμα'' της πόλης ακολούθησε. Στρατιωτική αστυνομία, ομάδες SWAT, και πολλές άλλες μορφές επιβολής του νόμου ανάγκασαν σε ολόκληρη την πόλη της Βοστώνης τούς ανθρώπους να παραμείνουν στα σπίτια τους για μια ολόκληρη ημέρα, πίσω από κλειδωμένες πόρτες. 


Νομίζω ότι ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να συμφωνήσει ότι αυτό ήταν μια συνολική κατάχρηση εξουσίας και εντελώς περιττή. Οι αρχές ήταν στο κατόπιν από ένα και μοναδικό ύποπτο, και χρησιμοποίησαν υπερβολικές ποσότητες της επιβολής του νόμου για έναν και μόνο άνθρωπο.
Όλες οι επιχειρήσεις, τα μέσα μεταφοράς, και σχεδόν οτιδήποτε άλλο δεν λειτούργησε εκείνη την ημέρα. Αυτό δεν ήταν το χειρότερο όμως...Η αστυνομία βιντεοσκόπησε, αφαιρώντας απο τους ιδιοκτήτες των σπιτιών δικαιώματα,υπό την απειλή όπλου χωρίς εντάλματα.Χτυπώντας στις πόρτες και βάζοντας τα πυροβόλα όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων,τους φώναζαν, λέγοντάς τους να βάζουν τα χέρια τους στο κεφάλι τους και να σταθούν στό δρόμο αθόρυβα, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν τα σπίτια τους.

Στρατιωτικός νόμος στη Βοστώνη :





Σε αυτό το σημείο μπορούμε να κάνουμε μόνο διάφορες υποθέσεις, αλλά τα στοιχεία δεν μπορούν να αγνοηθούν.
Πρώτα απ 'όλα, ας επανεξετάσουμε αυτό που ήδη γνωρίζουμε :

Η DHS έχει,σκόπιμα αποκρύψει,την αγορά των δισεκατομμυρίων σφαιρών, καθώς και τις αγορές ελαφριά θωρακισμένων φορτηγών για προφανή ''εσωτερική'' χρήση, καθώς δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι που να ομολογούν οτι ολη αυτή η κινητοποίηση,προορίζεται μόνο και μόνο για την εγχώρια δύναμη ασφαλείας.

Στη συνέχεια έχουμε ααποδείξει το γεγονός ότι ο στρατός των ΗΠΑ προβαίνει σε πρόσληψεις ειδικών υπαλλήλων εγκλεισμού / επανεγκατάστασης .

Επιπλέον, υπάρχουν ήδη εκτελεστικά διατάγματα σε ενέργεια, που επιτρέπουν την επ 'αόριστον κράτηση των αμερικανών πολιτών, καθώς και η ετοιμότητα της Εθνικής Άμυνας, Resources Act ,πού επιτρέπει μια συνολική εφαρμογή του αδήλωτου στρατιωτικού νόμου στον πόλεμο ή καιρώ ειρήνης, αποκλειστικά κατά την κρίση του προέδρου. Αυτό βέβαια έγινε πλήρως εμφανές στη Βοστώνη. Ο Ομπάμα ζήτησε ακόμη τη συμμετοχή τών δυνάμεων της DHS  για την ενίσχυση της ασφάλειας σε εθνικό επίπεδο, και έδωσε στον Janet Napolitano την πλήρη υποστήριξη για να λάβει τα απαραίτητα "προληπτικά μέτρα" σε όλη τη χώρα.
Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ομπάμα έχει τον έλεγχο της πίστης του στρατιωτικού προσωπικού, ρωτώντας τους εάν θα χτυπήσουν τους Αμερικανούς πολίτες. Άν,ψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να συμμορφωθούν, θα μπορούσε προφανώς να απαλλαγεί από τις απόψεις τους και να τους αντικαταστήσει με πιο «πρόθυμους» συμμετέχοντες σε μιά ολοκληρωτική δικτατορία.

Αν αυτό δεν είναι επαρκής λόγος για να ανησυχούμε, υπάρχουν περισσότερο ανησυχητικές πληροφορίες πιό κάτω. Μια τροποποίηση του Homeland Security Act του 2002, επιτρέπει στήν διαχείρηση της FEMA "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό για τον σχεδιασμό μαζικών θανάτων, και για άλλους σκοπούς..."

''Στην προβλεπόμενη περίπτωση" θάνατο-μάζας ", ο συντονισμός και ο σχεδιασμός πρέπει να είναι πρωτοπορία της FEMA με τη βοήθεια του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), όπως αναφέρεται από την Επιτροπή Μεταφορών και Υποδομών (CTI)''.

Σε περίπτωση που η εκτελεστική εξουσία ή το Κογκρέσο δηλώνει μια μαζική καταστροφή που προκλήθηκε από τη φύση, μια εγχώρια τρομοκρατική επίθεση ή οποιαδήποτε άλλη ανθρωπογενή καταστροφή, πρέπει να υπάρχει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία για την αντιμετώπιση του περιστατικού. "

«Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν οτι,εαν υποθέσουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση,πρέπει,γραφεία κηδειών, νεκροταφεία και νεκροτομεία να συντονιστούν και να ''καταληφθούν'',όταν τα εκατομμύρια των Αμερικανών ξαφνικά πεθαίνουν σε ένα τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρχουν επιδόματα για επιζώντες ενός τέτοιου γεγονότος. "

"Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις πρέπει να συντονιστούν με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα κατάλληλα άτομα για να προετοιμαστούν να απαντήσουν,όταν και αν συμβεί περιστατικό που να εμπεριέχει ''μαζικές απώλειες πληθυσμού στη χώρα''...

Επιπλέον, έχουν υπάρξει αναφορές, φωτογραφίες καιβίντεο που ελήφθησαν από μεγάλης κλίμακας,περιοχών που προγραμματίζονται για τη δημιουργία προσωρινών, μαζικών τάφων. Μιά περιοχή συγκεκριμένα,ήταν γεμάτη με εκατοντάδες χιλιάδες από ενισχυμένου πλαστικού φέρετρα, προφανώς για χρήση στην καύση των νεκρών. Όταν ζητήθηκαν αρχικά πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πλαστικά δοχεία, οι αρχικές απαντήσεις ήταν ότι αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως "επενδύσεις φερέτρων."
Πρώτα απ 'όλα, αν ήταν "επενδύσεις φερέτρων", θα είχαν μια στρογγυλεμένη κορυφή και όχι επίπεδη μεστοιβαγμένοι καπάκι, όπως αυτά,που στο βίντεο που ακολουθεί θα εμφανίζουν καθαρά.
Τώρα βέβαια δεν πρέπει να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα, αλλά ποιός, ιδιωτικός οργανισμός θα μπορούσε να παρέχει για χρήση 500.000 πλασικοποιημένα φέρετρα ειδικά στην καύση των νεκρών; Σίγουρα δεν είναι κάποια εταιρεία μεμονωμένου νεκροτομείου ή γραφείου κηδειών... Και αν θέλουν να υποστηρίζουν ότι είναι απλά ένα πλεόνασμα ενός ιδιωτικού κατασκευαστή,φαίνεται εντελώς παράλογο. Πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μια μεγάλης κλίμακας εθνική κρίση.

Πεπιεμένου πλαστικού φέρετρα FEMA



Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν υπάρξει αυξανόμενες φήμες για ενδεχόμενα πυρηνικά χτυπήματα  και  επιθέσεις με βιολογικά όπλα. Φυσικά αυτά είναι εικασίες, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουμε ανεπιβεβαίωτες πηγές να λένε ότι, τα γεγονότα όπως η Βοστώνη και η πρόσφατη έκρηξη στο Waco, ήταν μόνο μια μικρή γεύση όσων ακολουθούν...

Φήμες για πυρηνικά χτυπήματα : δειτε ΕΔΩ

FEMA φέρετρο 1


FEMA κασετίνα 2


FEMA φέρετρο 3

Ο Bezmenov λέει ότι : υπάρχουν περισσότερο ή λιγότερο τέσσερα στάδια στην κατάρρευση της κυβέρνησης.Πρώτο στάδιο, είναι η απογοήτευση, η οποία κατά τη γνώμη του, είχε ήδη ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό και είναι μια συνεχής διαδικασία. Δεύτερο είναι η αποσταθεροποίηση... αυτό είναι το στάδιο όπου ο καθένας θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως σε σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων πέντε ετών σε σχέση με την οικονομία.

''Έχοντας σπουδάσει στο παρελθόν οικονομικά,γνωρίζοντας τους περισσότερους τύπους ασφαλιστικών προϊόντων, καθώς και το κλείσιμο των προσωπικών δανείων σε μια μεγάλη τράπεζα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σχέδιο διάσωσης του 2008 δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό που πρόκειται να έρθει.
Έχοντας το προνόμιο να ακούσω τον παγκοσμίου φήμης οικονομολόγο, και σύμβουλοτου Κογκρέσου Leonard Renier, μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκε όταν μιλήσαμε για το μέλλον της οικονομίας. Φάνηκε να είναι πιο φοβισμένος για όλους στην αίθουσα, από ό, τι ήταν ο ίδιος για τον εαυτό του. Μας είπε ότι δεν θα μπορούσαμε καν να κατανοήσει κανείς απο εμάς  τις αλλαγές που πρόκειται να ξεδιπλωθούν''.
Οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τον κ. Renier, αυτός είναι ο συγγραφέας πολλών οικονομικών βιβλίων προγραμματισμού, τεχνικές πωλήσεων, και να προέβλεψε με ακρίβεια την οικονομική κρίση του 2008. Επίσης, αυτός είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν διαβάσει το νομοσχέδιο Obamacare, όταν στην πραγματικότητα τα μέλη του Κογκρέσου αποφάσισαν να παραιτηθούν από την ανάγνωση του εγγράφου οι ίδιοι.(Οποιαδήποτε σχέση με πολιτικούς της Ελλάδας ειναι εντελώς συμπτωματική ;...) μετά την οποία, κλήθηκε να τους ενημερώσει σχετικά με το περιεχόμενό της.

Τώρα, πίσω στην έννοια της «αποσταθεροποίησης", η οποία κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται στην παρούσα φάση και πλησιάζει γρήγορα τήν επόμενη''.

Bezmenov: Αυτή τη φορά ο ανατροπέας δεν ενδιαφέρεται για τις ιδέες σας ή τα πρότυπα κατανάλωσης σας. Αν τρώτε πρόχειρο φαγητό παίρνετε λίπος και γίνεστε πλαδαροί, δεν έχει σημασία πια. Αυτή τη φορά (και αυτό διαρκεί μόνο δύο έως πέντε χρόνια για να αποσταθεροποιήσουν ένα έθνος), αυτό που έχει σημασία είναι τα απαραίτητα : Οικονομία, εξωτερικές σχέσεις, συστήματα άμυνας. 




Το επόμενο στάδιο είναι φυσικά στάδιο κρίσης. Μπορεί να πάρει μόνο έξι εβδομάδες για να φέρουν μια χώρα στα πρόθυρα της κρίσης.

Και μετά την κρίση, με βίαιη αλλαγή της δομής της εξουσίας και της οικονομίας, έχετε μια λεγόμενη περίοδο της «ομαλοποίησης». Αυτό θα διαρκέσει επ 'αόριστον. «Ομαλοποίηση» είναι ένας κυνικός όρος δανεισμένος από τη σοβιετική προπαγάνδα.

Ο Bezmenov ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ότι ο στρατός μπορεί να τοποθετηθεί σε θέση να ελέγξει την κατάσταση, ή μάλλον, την "ομαλοποίηση" της. Η νέα κυβερνητική εξουσία θα υπόσχεται ένα όμορφο νέο κόσμο, αλλά θα καταργήσει την αρχή τού ανταγωνισμού της ελεύθερης αγοράς, και θα θέσει μιά Big-Brother κυβέρνηση στη θέση του.
Λέει ότι θα διοικείται από καλοπροαίρετη δικτάτορες...Και, όπως φαίνεται να συμβαίνει με την τρέχουσα καταστροφή μας,ια πρώτη ματιά θα μπορούσε να αναγκάσει κάποιον να πιστέψει μια μάλλον συμπαθή φύση ... έναν οικογενειάρχη... Ωστόσο, μετά από μόνο στιγμές αναζήτησης στο Google, ο καθένας θα βρει πολύ γρήγορα τον κατάλογο/πλυντήριο  των αντισυνταγματικών εκτελεστικών διαταγμάτων που υπογράφτηκαν από τον μεγάλο,''οικογενειάρχη,δικτάτορα μας, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Λίστα με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ, εκτελεστικά διατάγματα του προέδρου ΟμπάμαΕΔΩ

Έτσι, τελικά, μπορούμε μόνο να υποθέτουμε,μέχρι να δούμε τα γεγονότα να ξεδιπλώνονται στο σύνολό τους... αλλά αν κάτι είναι βέβαιο είναι το οτι : "η εξουσία διαφθείρει, και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα."

Θα ήθελα να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην αμερικανική κυβέρνηση, αν είχαν λιγότερη εμπειρία στην αποσταθεροποίηση από άλλες χώρες, εκτός από τήν ίδια τους τη χώρα,και ακόμη περισσότερο ακόμα ,αν δεν ήταν τόσο προφανές ότι προσπαθεί να αφαιρέσει τις προσωπικές συνταγματικές ελευθερίες του κάθε ατόμου. Έτσι,άν πιστεύω πραγματικά ότι ο θείος Σαμ έχει ένα πλαστικό φέρετρο έτοιμο για μένα; Λοιπόν, εγώ δεν θα απαντήσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά με δεδομένα τα γεγονότα,εσείς μπορείτε να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις. Ό, τι κάνετε, σας παρακαλούμε να μην είστε αφελείς και να πείτε ότι η κυβέρνησή σας δεν υπάρχει περίπτωση να σας σκοτώσει. Πολλές κυβερνήσεις έχουν ένα ιστορικό  μεγάλης κλίμακας δημοκτονιών. Ή μάλλον, μεγάλης κλίμακας δολοφονίας των πολιτών τους.

Top 10 Παραδείγματα Δημοκτονίας

δημοκτονία


ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ FEMA :

Εδώ είναι μια ανεπιβεβαίωτη λίστα με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA(όπως,λαθρομεταναστών/φορολογικών κρατουμένων στην Ελλάδα). Έκανα μια προσπάθεια για έρευνα σε αρκετές από αυτές. Οι περισσότερες δεν αναφέρουν τη χρήση τους ως εγκατάσταση FEMA, οπότε θα είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν. Ίσως κάνω μια προσπάθεια για περαιτέρω έρευνα σχετικά με αυτό αργότερα, αν και ειλικρινά δεν βλέπω κανένα λόγο. Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει την επιθυμία να δημιουργήσει στρατόπεδα, αυτό θα μπορούσε να γίνει σχεδόν οπουδήποτε και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ρεαλιστικά μιλώντας, κάθε κλειστή και ασφαλής εγκατάσταση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινό κέντρο κράτησης για τους διαφωνούντες και τους πολιτικούς κρατούμενους. Ιδανικά σχεδιασμένες, αυτές οι θέσεις θα έχουν πρόσβαση σε : αυτοκινητόδρομους, τρένο, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και αερο-διαδρόμους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ!




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ,με το συγκεκριμένο βίντεο βέβαια σβησμένο...

Πού είναι αυτά τα στρατόπεδα;

ALABAMA
Opelika -. στρατιωτική ένωση, είτε μέσα ή πολύ κοντά στην πόλη
Aliceville - Β 'Παγκοσμίου Πολέμου γερμανικό POW στρατόπεδο - χωρητικότητας 15.000
Ft. McClellan (Anniston) - απέναντι πλευρά της πόλης από Army Depot.
Maxwell AFB (Montgomery) - Πολιτική φυλακή,συστάθηκε με βάση το σχέδιο Operation Garden Plot και λειτουργεί σήμερα με προσωπικό υποστήριξης και μικρό πληθυσμό τροφίμων.
Talladega - Ομοσπονδιακή "δορυφορική"φυλακή , στρατόπεδο.

ALASKA
Wilderness - Ανατολικά του Anchorage. Δεν παρέχεται πρόσβαση στο οδικό δίκτυο, Air & Railroad μόνο. Η εκτιμώμενη χωρητικότητα 500.000
Elmendorf AFB - Northeast περιοχή Anchorage - άκρη της βάσης. Κήπος
εγκατάσταση οικόπεδο.
Eielson AFB - Νοτιοανατολικά του Fairbanks. Operation Garden Plot facillity
Ft. Wainwright - Ανατολικό Fairbanks

ΑΡΙΖΟΝΑ
Ft. Huachuca - 20 μίλια από σύνορα του Μεξικού, 30 μίλια από Nogales Rex εγκατάσταση '84.
Pinal County - στο Gila River - απο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο ιαπωνικό στρατόπεδο κράτησης. Μπορεί να ανακαινιστεί.
Yuma County - Colorado River - Ιστοσελίδα του πρώην ιαπωνικού στρατοπέδου κράτησης. Η περιοχή αυτή παραιτήθει πλήρως το 1990, σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις.
Phoenix - Ομοσπονδιακό στρατόπεδο,Satellite φυλακή. Η κύρια ομοσπονδιακή εγκατάσταση,επεκτάθηκε.
Φλωρεντία - Β 'Παγκοσμίου Πολέμου φυλακή ανακαινίζεται τώρα. Λειτουργήσιμη με προσωπικό και 400 κρατούμενους,και επιχειρησιακή ικανότητα 3.500 εγκλείστων.
Wickenburg - Airport είναι έτοιμο για τη μετατροπή,συνολικά άγνωστη δυνατότητα.
Davis-Monthan AFB (Tucson) - πλήρως στελεχωμένο και σήμερα έχει
φυλακισμένους!
Σεντόνα - χώρος πιθανότατα βάσης του ΟΗΕ.

ARKANSAS
Jerome - Chicot / Drew - Τοποθεσία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Ιαπωνικά στρατόπεδα
Rohwer - Descha County - Τοποθεσία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Ιαπωνικά στρατόπεδα
Blythville AFB - Κλειστό αεροπορική βάση τώρα χρησιμοποιείται ως στρατόπεδο. Νέοι ξύλινοι στρατώνες έχουν κατασκευαστεί σε αυτή τη θέση. Classic διακοσμήσεις - πύργους, συρματοπλέγματα,ψηλοί φράχτες.
Berryville - FEMA εγκατάσταση που βρίσκεται ανατολικά της Eureka Springs off Hwy. 62.
Omaha - Βορειοανατολικά της Berryville κοντά στη γραμμή Missouri State, για Hwy 65 νότια του παλαιού εργοστασίου επεξεργασίας ξύλου. Πιθανή εγκατάσταση κλίβανουγια καύση νεκρών.

CALIFORNIA
Vandenburg AFB - Rex 84 εγκαταστάσεις, που βρίσκονται κοντά σε Lompoc & Santa Maria.Εγκατάσταση Internment βρίσκεται κοντά στο Oceanside, κοντά στο Space Launch Complex # 6, που ονομάζεται επίσης «Slick Six". Η τοποθεσία εκτόξευσης έχει "ρεκόρ αποτυχίας» και χρησιμοποιείται σπάνια.
Norton AFB -. (κλειστή βάση) τώρα στελεχώνεται με τον ΟΗΕ, σύμφωνα με ορισμένες πηγές
Tule Lake - περιοχή «καταφύγιο άγριας ζωής», προσβάσιμη από χωματόδρομο, ακριβώς μέσα Modoc . County
Fort Ord - Έκλεισε το 1994, η διευκόλυνση αυτή είναι πλέον ένα αστικό κέντρο εκπαίδευσης πολέμου για τις ΗΠΑ και ξένων στρατευμάτων, και μπορεί να έχουν κάποια "POW - CI" περιβλήματα.
Twentynine Palms ναυτική βάση - Γενέτειρα του περίφημου "Θα πυροβολούσατε τους Αμερικανούς πολίτες ;"Quiz. Νέα στρατόπεδα χτίζονται στην περιοχή  "back 40".
Oakdale - Rex 84 στρατόπεδο που μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον 20.000 άτομα. 90 mi. Ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο.
Terminal Νησί - (Long Beach) βρίσκεται δίπλα στο ναυπηγειο λειτουργεί από ChiCom ναυτιλιακά συμφέροντα. Ομοσπονδιακή φυλακή βρίσκεται εδώ. Πιθανές σημείο απέλασης.
Ft. Irwin - FEMA εγκατάσταση κοντά στο Barstow. Η βάση χαρακτηρίζεται ανενεργή, αλλά έχει στελεχώσει στρατόπεδο.
McClellan AFB - εγκατάσταση ικανή για 30.000 - 35.000
Sacramento - Army Depot -. Δεν υπάρχουν ειδικές πληροφορίες αυτή τη στιγμή
Mather AFB - Δρόμος προς διευκόλυνση φραγμένη από τείχη τσιμέντου και ένα σήμα στοπ.Είσοδος απαγορευμένη. Από το 1997 υπήρχαν συρματοπλέγματα.

COLORADO
Trinidad - Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Γερμανο-Ιταλικά στρατόπεδο υπό ανακαίνιση.
Γρανάδα - Prowers County - Β 'Παγκοσμίου Πολέμου εγκλεισμού, ιαπωνικό στρατόπεδο
Ft. Carson - κατά μήκος της διαδρομής 115 κοντά σε Canon City
Κοννέκτικατ, Delaware.Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία.

FLORIDA
Avon Park - Air Force φάσμα βολής , Avon Park διαθέτει ένα on-base "σωφρονιστικό", το οποίο ήταν ένα πρώην στρατοπέδο κράτησης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Στρατόπεδο Krome - Υπουργείο Δικαιοσύνης ,κράτηση / ανάκριτικό κέντρο, Rex 84 εγκατάσταση.
Eglin AFB - Αυτή η βάση είναι πάνω από 30 μίλια μακριά , από Pensacola σε Hwy 331 σε De Funiak Springs. Υψηλή δυναμικότητα εγκατάστασης, σήμερα επανδρωμένη και συμπληρώθηκε με αριθμό κρατουμένων.
Pensacola - Ομοσπονδιακή φυλακή
Everglades - Πιστεύεται ότι μια εγκατάσταση μπορεί να κρύβεται στις ερημιές εδώ.

GEORGIA
Ft. Benning - Βρίσκεται στα ανατολικά του Κολόμβου κοντά στην κρατική γραμμή Αλαμπάμα. Rex 84 χώρο - Κρατούμενοι που μεταφέρθηκαν μέσω τουLawson Army Airfield.
Ft. Mc Pherson - ΗΠΑ Force Command - Πολλαπλές αναφορές ότι αυτή θα είναι η εθνική έδρα και συντονιστικό κέντρο για τους ξένους / ΟΗΕ μετακίνησης των στρατευμάτων και συλλογής κρατουμένων.
Ft. . Gordon - Δυτικά Προάστια της Augusta - Δεν υπάρχουν πληροφορίες αυτή τη στιγμή
Unadilla - Dooly County - Επανδρωμένο, στελεχωμένη FEMA φυλακή στη διαδρομή 230, χωρίς κρατούμενους.
Oglethorpe - Macon County? βρίσκεται η εγκατάσταση πέντε μίλια από Montezuma, τρία χιλιόμετρα από Oglethorpe. Αυτή η φυλακή FEMA δεν έχει προσωπικό και κανένα κρατούμενο.
Morgan - Calhoun County, FEMA εγκατάσταση είναι πλήρως επανδρωμένη και στελεχωμένη -χωρίς κρατούμενους.
Camilla - Mitchell County, νότια της Albany. Η διευκόλυνση FEMA βρίσκεται στο Mt. Zion Rd περίπου 5,7 χλμ νότια της Camilla. Μη επανδρωμένα -χωρίς κρατούμενους, δεν υπάρχει προσωπικό.
Hawkinsville - Wilcox County? Πέντε χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, πλήρως επανδρωμένα και στελεχωμένα, αλλά χωρίς κρατουμένους. Βρίσκεται στην 100/Upper River Road
Abbeville - Νότια Hawkinsville στις ΗΠΑ Route 129? νότια της πόλης off διαδρομή 280 κοντά σε River Ocmulgee. FEMA μονάδα είναι στελεχωμένη, αλλά χωρίς κρατουμένους.
McRae - Telfair County - 1,5 μίλια δυτικά της McRae σε Hwy 134 (8th St). Διευκόλυνση είναι Irwinton Avenue off 8ο Στ., επανδρωμένο και στελεχωμένο -. Χωρίς κρατούμενους
Fort Gillem - Νότια πλευρά της Ατλάντα - FEMA, κρατητήριο.
Fort Stewart - Savannah περιοχή - FEMA,κρατητήριο


ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

____________________________________________________________________________
Μερικές φιλικές συμβουλές

Όσο προχωράει αυτή η έρευνα, η αφήγηση γίνεται ολοένα και πιο δυσοίωνη. Έτσι, αντί πιαστούμε στον ύπνο, ήθελα ,κάνοντας αυτή την περιεκτική ανάλυση να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των άλλων. Άν είμαι παρανοϊκός, τότε ας είναι ... αλλά θα προτιμούσα να είμαι παρανοϊκός παρά νεκρός.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε παρατηρήσει ήδη την ακραία έλλειψη θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε γραφειοκρατία για γραφειοκράτες, και ειλικρινά η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας στο εργοστάσιο τείνει να γίνεται ακόμη πιο αυτοματοποιημένη ό, τι ήδη είναι.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αυτοματοποίηση σε σχέση με την οικονομία, ερευνείστε την "καμπύλη Gaussian", ή καλύτερα να παρακολουθήσετε ακόμη το ''Παράδεισος ή Oblivion" του Jacques Fresco





Είναι αυτός που ξεκίνησε το Venus Project, για μια βιώσιμη Γη. Σε κάθε περίπτωση, στα μάτια των πλουσίων και ισχυρών, είμαστε χαραμοφάηδες που είναι εύκολο να αντικατασταθούν από μηχανήματα ή φθηνότερο ξένο εργατικό δυναμικό. Μην νομίζετε ότι η χώρα σας σας χρειάζεται,αυτοί δεν το νομίζουν.
Δεν προσπαθώ να σας τρομάξω, αλλά είναι μια κατάσταση για την οποία, θα είναι καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι,για το ενδεχόμενο του στρατιωτικού νόμου, και της εξόντωσης στα στρατόπεδα. Στην Κίνα, η Ινδία, το Μεξικό, οι άνθρωποι εργάζονται σαν σκλάβοι, ακόμη περισσότερο από ό, τι εδώ και ξέρουν πώς να ζούν με πολύ λιγότερα από ό,τι οι περισσότεροι Αμερικανοί . Όλοι έχουμε μπεί στο τριπάκι του να εφησυχάζουμε σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Από οικονομική άποψη, το αμερικανικό όνειρο της εξόδου πέρα ​​από τις δυνατότητές σας ΤΕΛΕΙΩΣΕ, είναι νεκρό ... τι θα συμβεί στη συνέχεια θα καθοριστεί από όλους μας.
Ο καλύτερος τρόπος για να μην συμμορφώνεστε είναι να δημιουργήσετε όσα περισσότερα ανεξάρτητα και βιώσιμα συστήματα πόρων / τροφίμων,είναι δυνατόν,που δεν θα βασίζονται σε κρατικές ή ομοσπονδιακές εξουσίες.

Μόλις πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.Μίλαγε για τις πιθανότητες επιβίωσης για όποιον μπεί εκεί μέσα. Δεν θυμάμαι όλες τις ιστορίες, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο από τα καλύτερα ήταν όταν η συζήτηση ήρθε για εξεγέρσεις σε στρατόπεδα ...μόνο περίπου 10 από τους 1000 τα κατάφερε να επιβιώσει.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, ακόμη και όταν υπήρχαν μεγαλύτεροι αριθμοί των δραπετών ... οι Γερμανοί στρατιώτες κατέληγαν να τους εντοπίζουν και να τους σκοτώνουν σχεδόν όλους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
: αν η αστυνομία / στρατός προσπαθήσει να σας κάνει να αφήσετε το σπίτι σας, να αντισταθείτε !!, να αντισταθείτε !!, αντισταθείτε ... με κάθε ανάσα που έχετε, και δεν πρέπει να σας συλλάβουν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! Οι πιθανότητές επιβίωσής σας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κοντάα στο μηδέν. Μόλις βρεθείτε σε στρατόπεδα,θα είστε τόσο καλοί όσο ένας νεκρός. Θυμηθείτε οι Ναζί μπορεί να έχουν χάσει επίσημα τον πόλεμο, αλλά και κατά τη διάρκεια της "Operation Paperclip"πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν/μετεγκαταστάθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τοποθετήθηκαν σε νέα projects

Πράγματα που χρίζουν προσοχής :

-Η μεταφορά στα FEMA Camps κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί είτε με σιδηρόδρομους είτε με μεγάλα λεωφορεία.

-Θα ας πούν οτι πρέπει να μεταφερθείτε αλλού,λόγω κάποιας αρρώστειας/ιού και οτι χρειάζεται να μπείτε στην καραντίνα ή για μεταναστευτικούς λόγους.

-Ή για καταφύγιο και προστασία σε μια εποχή κρίσης (άνθρωποι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν παρά τη θέλησή τους, κατά τη διάρκεια του τυφώνα Κατρίνα)

-Τις περισσότερες φορές, πολλοί δεν θα αντισταθούν ακόμα και αν ξέρουν τι πρόκειται να τους συμβεί. Μπορεί πραγματικά να πιστεύουν ότι θα είναι ασφαλείς.

-Τα πιο εμφανή σημάδια ότι είστε σε ένα στρατόπεδο θανάτου θα είναι: Συρματοπλέγματα και  ηλεκτρικούς φράκτες που θα δείχνουν προς τα μέσα για να κρατήσουν τους ανθρώπους μέσα και όχι έξω.

-Μπορούν να σας πω ότι θα πρέπει να πάρετε ένα ντους,για να αποτραπεί η εξάπλωση της ασθένειας ή νόσου, κατά το οποίο, μπορεί να δηλητηριαστείτε απο θανάσιμα αέρια.

-Ένστολοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας παρηγορήσουν και να σας πουν ότι δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Θα θέλουν,πιθανότατα να κρατήσουν τους διαφωνούντες ήσυχους, έτσι ώστε να μην ταράζουν τους άλλους και επαναστατήσουν ολοι μαζί.

-Μπορεί να προσπαθήσουν να δώσουν διαβεβαιώσεις, λέγοντάς σας να θυμάστε τον αριθμό απο το ντουλάπι που έχετε μετά την έξοδο από το ντους.

-Να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο, καθώς υπάρχει μια πιθανότητα ότι ένα σεβαστό τμήμα ενδέχεται να μην πέσει στην παγίδα του ντούς για προληπτικούς/κλινικούς σκοπούς.

-Μεγάλος αριθμός των στρατιωτικών φρουρών που στρατοπεδεύουν γύρω από την εγκατάσταση.

-Οι εγκαταστάσεις των φυλακών στις ΗΠΑ είναι όλο και πιο ιδιωτικοποιημένες πλέον, και μπορεί να μην εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ομοσπονδιακού νόμου. Οι άνθρωποι συχνά παραβλέπουν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι ήδη πρωταθλητής στις φυλακίσεις του κόσμου, ιδίως για τά μη-βίαια εγκλήματα.

-Πρώτα απ 'όλα, μην αφήνετε τον εαυτό σας να συλληφθεί ευθύς εξαρχής.
Να είστε ασφαλείς !!

______________________________________________________________________________________

Άλλοι ενδιαφέροντες σύνδεσμοι :

Yuri Bezmenov




FEMA Camps



The Creature From Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve



Rex 1984



anatropitora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου