Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκαίνουργια στοιχεία για την 9/11! Τεκμηριώνεται η τρομοκρατία μέσω του Λευκού Οίκου (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Απόδοση: Dependent World
 
Ο Bob McIlvane αναζητά την αλήθεια από τα γεγονότα, ο γιος του Bobby σκοτώθηκε στο λόμπι του Βόρειου Πύργου.

Το τελευταίο βίντεο που ακολουθεί σήμερα από τη Russia Today και την εκπομπή Truthseeker είναι μια συγκλονιστική είδηση​​. Η τελευταία έκθεση ''βόμβα'' είναι μεγαλύτερη από  το Watergate.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είχε τακτικές συνεδριάσεις με τον ηγέτη της Αλ Κάιντα και τώρα μαθαίνουμε από «τεκμηριωμένη απάτη του Λευκού οίκου κατά της ''τρομοκρατίας''.

 Όταν ρίχνουμε καινούργια στοιχεία από την 9/11 στο μείγμα, έχουμε μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσουμε.

Αυτό το βίντεο είναι τώρα πολύ δημοφιλές στο YouTube. Ήρθε η ώρα να πάρεις το «κόκκινο χάπι»,  Αμερική. 
 
 
Αυτές οι πληροφορίες έρχονται κατ 'ευθείαν από πληροφοριοδότες της CIA και του Λευού Οίκου.

Αναζητούν την αλήθεια από τα γεγονότα με τον Bob McIlvane, ο γιος του οποίου σκοτώθηκε στο λόμπι του Βόρειο Πύργο, ο συγγραφέας του ''NATO’s Secret Armies''  Δρ Daniele Ganser,  η Elizabeth Woodworth του ''Consensus911'', η Εφημερίδα της Μελέτης  για την 9/11 Δρ Graeme MacQueen,  ο Dr . Kevin Barrett συγγραφέας του ''Αμφισβητώντας τον Πόλεμο της τρομοκρατίας'', ο πολιτικός μηχανικός Jon Cole των αρχιτεκτόνων και μηχανικών για την αλήθεια της 9/11 και η Rachel Maddow του ''The Rachel Maddow Show''.

Το μέγα σχέδιο για απάτη και χειραγώγηση της κοινής γνώμης ονομάστηκε ''GLADIO''.

Η Al-CIA-ida ελέγχεται από την CIA 

Ο πολιτικός μηχανικός Jon Cole εξηγεί πως δεν μπορεί να πέσει κτίριο με με κτύπημα πάνω του από αεροπλάνο. Είναι απλή φυσική. Αν έπεσαν με το τρόπο που είπαν οι πολιτικοί τότε απλά τα κτίρια αψήφισαν τους νόμους της φυσικής.


Και το 3ο κτίριο έπεσε χωρίς κανένα λόγο.

Ο Jon Cole  κατάφερε να λιώσει τον χάλυβα με 0.68kg θερμίτη ενώ στο National Geographic προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποδείξουν με 80 kg (175 lb) ότι αυτό δεν είναι εφικτό.

The Truthseeker: 9/11 & Operation Gladio (E23)



Το επόμενο βίντεο είναι ολόκληρο το πείραμα του Jon Cole με την απόδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε θερμίτης για να κόψουν τις κολόνες και τις δοκούς έτσι ώστε να πέσει το κτίριο χωρίς να χρησιμοποιηθούν εκρήξεις και να έτσι να καταλάβει ο κόσμο την μεγαλύτερη απάτη...

THERMITE CUTTING STEEL - VALIDATED - 
EXPERIMENTALLY DEMONSTRATED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου