Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

WWF: η σκοτεινή πλευρά ...την "ώρα της Γης"

Πολύς λόγος έγινε -και γίνεται- τελευταία για την "ώρα της Γης", που με ζήλο προωθεί η WWF και διαφημίζεται από τα ΜΜΕ - με έμφαση στο κατόρθωμα της ελληνικής "πρωτιάς" σε συμμετοχές.
Τις απόψεις μου για το όλο πανηγύρι, που κάλλιστα συναγωνίζεται το πανηγυράκι της Eurovision, αλλά καμία σχέση δεν έχει με "περιβαλλοντική συνείδηση", τις δήλωσα πολλές φορές όμως ας σταθούμε στο εξής βασικό:

Ποια είναι η WWF ?
της Βίκυς Χρυσού

(Τις διαπλοκές της Greenpeace τις είδαμε λίγο-πολύ σε παλαιότερες αναρτήσεις, ας δούμε και την άλλη γνωστή -υποτίθεται- "οικολογική" οργάνωση.)

Με μια "μικρή" έρευνα -που μάλλον θα πάρει πολύ καιρό για να τελειώσει- πήρα μια πρώτη γεύση, αρκετή για να "φρίξω" ακόμη περισσότερο, να διαπιστώσω πως πρόκειται πιθανότατα για προπαγάνδα και να επιβεβαιώσω για άλλη μία φορά το γεγονός, πως μόνο υπνωτισμένοι μπορεί να είμαστε(!) για να υποστηρίζουμε "ελαφρά τη συνείδηση" τέτοιες οργανώσεις και τις καμπάνιες τους(!) χωρίς να ρωτάμε καν ποιοι είναι και γιατί προτείνουν αυτά που προτείνουν...

Όμως ας πάρουμε από την αρχή την ιστορία τους για να δούμε μέχρι που φτάνει το θράσος τους και σε ποιο μέγεθος πλανώνται οικτρά οι φιλότιμοι -εν αγνοία- υποστηρικτές τους...

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ίδιας της οργάνωσης, αλλά και της wikipedia, η WWF ιδρύθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1961, από τους Julian Huxley, Max Nicholson, Peter Scott και Guy Mountfort και πρώτος πρόεδρος της υπήρξε ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας.

Ποιοι είναι αυτοί οι "κύριοι"?

Ο Julian Huxley υπήρξε:
Είναι ο άνθρωπος που είπε πως:
"Τα χαμηλότερα στρώματα αναπαράγονται πολύ γρήγορα. ... Γι' αυτό... δεν πρέπει να έχουν πολύ εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη ή ανακούφιση, ειδάλλως με την απομάκρυνση του τελευταίου ελέγχου πάνω στη φυσική επιλογή θα γίνει πολύ εύκολη η γέννηση και επιβίωση παιδιών. Η μακράς διάρκειας ανεργία θα πρέπει να αποτελεί λόγο για την στείρωση. " [60]
Στα μεταπολεμικά χρόνια, μετά τη διαπίστωση ότι οι ιδέες της ευγονικής είχαν χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία για μαζικές δολοφονίες , επινόησε ο Huxley (1957) τον όρο "transhumanism", για να περιγράψει την άποψη ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να βελτιώνει τον εαυτό του μέσω της επιστήμης και της τεχνολογίας***, ενδεχομένως, συμπεριλαμβανομένης της ευγονικής, αλλά και μέσω της βελτίωσης του κοινωνικού περιβάλλοντος. (***κάτι από Zeitgeistmovement θυμίζει... αλλά θα το ελέγξουμε...)

Κρατάμε προς το παρόν τον όρο Ευγονική... και ας το συνδυάσουμε με ότι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για την ευρεία εφαρμογή της από τον Χίτλερ, όπως και με ότι έχει πέσει στην αντίληψη μας ως "σύγχρονη ευγονική" (βλέπε και "ετικέτες")...

Ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας, ο 1ος πρόεδρος δηλαδή της WWF, είναι εκείνος ο πρίγκηπας με τη σκανδαλώδη και πολυτάραχη ζωή.

(Γεννήθηκε τ0 1911 στη Jena – πέθανε στις 1 Δεκεμβρίου 2004 στο Utrecht), τίτλοι του: Prince of Lippe-Biesterfeld, born Count Bernhard Leopold Friedrich Eberhard Julius Kurt Karl Gottfried Peter of Biesterfeld (αργότερα Prince of Lippe-Biesterfeld, Prince Consort της Queen Juliana, πατέρας 6 παιδιών; ένα εκ των οποίων είναι η σημερινή μονάρχης Queen Beatrix (βασίλισσα Βεατρίκη).
Παρά την πολυτάραχη ζωή του και τα σκάνδαλα υπήρξε γενικά δημοφιλής στον κόσμο. Ο γεννημένος Ολλανδός Πρίγκηπας
  • Υπηρέτησε στις τάξεις των Ναζί κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Ήταν Επίτιμο μέλος της Γερμανικού Ιππικού Σώματος των SS (SS Cavalry Corps).
  • Διατηρούσε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στενές σχέσεις με τον Χίτλερ.
  • Εργάστηκε στην -γνωστή από τα εγκλήματα πολέμου κατά το 2ο ΠΠ- εταιρεία χημικών IG Farben***, που ήταν χτισμένη δίπλα στο Άουσβιτς
  • πέρα από την υποστήριξη του στην ίδρυση της World Wildlife Fund (που αργότερα ονομάστηκε World Wide Fund for Nature), συν-ίδρυσε επίσης το 1970 το 1001 Club: ένα τράστ για τη Φύση (Nature Trust). Βοήθησε επίσης στην ίδρυση του Ροταριανού Συνδέσμου Rotary International και υπήρξε επίσης ένας εκ των δύο ιδρυτών της Bilderberg Group.

Είδαμε λοιπόν πως, ο Πρίγκηπας Bernhard μαζί με τον Julian Huxley είχαν ιδρύσει από κοινού το μυστηριώδες -για τη δράση του μέχρι σήμερα, Club 1001: a Nature Trust. Όπως αναφέρεται δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ίδρυση και τις ανάγκες της WWF. 1001 άτομα-μέλη έδωσαν από $10,000 για το σκοπό αυτό... (θα δούμε αργότερα ποιοι ήταν ή είναι ακόμη μέλη του και τι σχεδιάζουν... μέχρι σήμερα)
Σύμφωνα με τον J. Wilgers πάντως, ο οποίος για αρκετά χρόνια μελέτησε τις εργασίες του Kevin Dowling και ερεύνησε το θέμα εξονυχιστικά η IUCN και η WWF (και κατά προέκταση και το 1001 Club) δημιουργήθηκαν σαν μέτωπα για τη Βρετανική νέο-αποικιακή πολιτική.

Ας κρατήσουμε και το θέμα Bilderberg που εμφανίζεται στο προσκήνιο, όπως και του Club 1001, τους Ναζί, τον Ρόκφελερ* (μέσω IG Farben) και όλα αυτά τα "ευγενή και ευαίσθητα" για την κοινωνία ονόματα και ιδρύματα...

World Wide Fund for Nature

Founders Julian Huxley[1][2]
Max Nicholson
Peter Scott
Guy Mountfort
Type Charitable trust
Founded September 11, 1961
Morges, Switzerland
Headquarters Gland, Switzerland
Staff Sir Julian Huxley
Dr Claude Martin
HE Chief Emeka Anyaoku
Area served World wide
Focus Environmentalism
Method Lobbying, research, consultancy
Revenue $111,393,537 USD (2005)[3]
Slogan For a Living Planet
Website wwf.org/panda.org

Presidents 1962 - Present[8]
Years Name
1962-1976 HRH Prince Bernhard of the Netherlands
1976–1981 John H Loudon
1981–1996 HRH Prince Philip, Duke of Edinburgh
1996–1999 Syed Babar Ali
2000 Ruud Lubbers
2000–2001 Hon. Sara Morrison
2001–present Chief Emeka Anyaoku

(πίνακες και εικόνες via wikipedia και google/image search)
  • ******************************************************************************
  • Δείτε ΕΔΩ πως διαπλέκονται τα πλοκάμια της Βρετακικής "Αυτοκρατορίας" με τράπεζες, οργανώσεις, περίεργα club κ.α. "ευαγή ιδρύματα" The Genocidal Lombard League of Cities Apparatus ... όλα για το "καλό" μας...
  • ******************************************************************************

Επίσης από το: Aaron Dykes / JonesReport.com | August 8, 2007
  • Julian Huxley's Enviro-Eugenics Agenda Exposed on TV During Great Global Warming Swindle Debate
  • Environmental Movement Steeped in Eugenics and Land-Consolidation Agenda Aimed at Third World Population Control
Australia hosted a televised debate to air out questions arising from the Great Global Warming Swindle-- a film that challenges the notion that humans are to blame for a crisis in changing temperatures.

One woman takes the opportunity to challenge the foundations of the environmental movement itself, and what agenda that may reveal-- particularly for the third world.

(CUE VIDEO TO 4:21 FOR RELEVANT QUESTION)

"I'd like to take the debate into another quick-- I mean, we've been debating the science here; we've not debated anything in terms of the credibility of the environmentalism movement. The environmentalist movement was formed by Sir Julian Huxley who was the founder of the Eugenics Society, the WWF and these other organizations are actually [offshoots] of that eugenics society. Now this has huge implications for developing countries. Is that the intention behind the environmentalist scam behind the global warming swindle?"
The woman's question is fielded by Greg Bourne, the CEO of the Australian branch of the World Wildlife Fund (WWF), who basically ignores the substance of the question, claims that all concerns have been taken into consideration and asks that the audience please trust environmental movements to do good work. He rattles off meaningless claims about his friends in exotic-sounding countries.
Meanwhile, the WWF is implementing an agenda to consolidate 200 ecoregions worldwide and is one of the largest contributors to depopulation efforts worldwide. Both of these planks coincide with U.S. state department memos from1974 penned by Henry Kissinger.
Κρατάμε και αυτές τις διαστάσεις που διατυπώνονται στο παραπάνω βίντεο σχετικά με τα "σχέδια μείωσης πληθισμών", την χρήση των "οικότοπων-περιβαλλοντικών πάρκων" της WWF ανά τον κόσμο, ως εφαλτήρια για "ανταρτοπόλεμο και προβοκατόρικες κινήσεις" και την αναφορά του -γνωστού και μη εξαιρεταίου Henry Kissinger, για να δούμε που θα μας βγάλει παρακάτω η έρευνα... μιας και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Μολονότι δεν ολοκληρώνεται η αναζήτηση στοιχείων με αυτή την ανάρτηση, ωστόσο δεν θα ήθελα να σας στερήσω τις μέχρι τώρα ενδείξεις την ώρα μάλιστα που πλησιάζει... "η ώρα της Γης"... που θα βουτήξει για χατήρι της WWF τις πόλεις του κόσμου -ακόμη βαθύτερα- στο σκοτάδι...

Θα συνεχίσω βεβαίως να παραθέτω σταδιακά και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει για το θέμα.**********************************************************************************************
Σημειώσεις:

Η IG Farben***, είχε προκύψει το 1925 από συγχώνευση των εταιριών: BASF,
Bayer, Hoechst (συμπεριλαμβανομένης της Cassella και της Chemische Fabrik Kalle), AGFA, Chemische Fabrik Griesheim-Elektron, Chemische Fabrik vorm. Weiler Ter Meer
'Ερευνα είχε δείξει πως υπήρξε το 1941 "γάμος" αλά cartel με την αμερικανική Standard Oil. Co.τουJohn D. Rockefeller [15][16] (βλέπε και[17] και[18]) Μετά τον 2ο ΠΠ το 1951, διασπάστηκε και πάλι στις γνωστές σήμερα Agfa, BASF, και Bayer, ενώ η Hoechst συγχωνεύτηκε με την Rhône-Poulenc Rorer δημιουργώντας την Aventis και αργότερα την Sanofi-Aventis.


vickytoxotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου