Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συνεργασίες και business πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την μασονία μέσω M.K.O-Iδρυμάτων

Η διπλανή φωτογραφία είναι από επιστολή που απέστειλε το πατριαρχείο Αλεξανδρείας επι πατριάρχου Παρθενίου προς τον αρχηγό των μασόνων Μανέα, την 18-1-1988,η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ πρόεδρε κ. Χρ. Μανέα.


Να με συγχωρείτε που δεν σας ευχαρίστησα εως τώρα. Σήμερα είδα τον Άγιο Αξώμης κ. Πέτρο στον οποίο παρέδωσα την επιταγή της δωρεάς σας του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδας των 100,000 δρχ.Τα χρήματα θα δοθούν εις την εκκλησία της Αιθιοπίας εις την Αντίς Αμπέμπα, διάς τα αναγκάς του λαού της, εις τας περιοχάς που δεινοπαθούν.


Αργότερα, θα στείλουν και την σχετική απόδειξη. Θα ήθελα εκ καρδίας να σας ευχαριστήσω , και να σας συγχαρώ, δια την εκδήλωση αυτή του ιδρύματος σας, που είναι ευλογημένη από τον θεό μας. Σας εύχομαι όλα τα καλά του θεού.Με ευχές και πολύ αγάπη, Ο Αλεξανδρείας Παρθένιος.  

Αναρωτιόμαστε για το μεγάλο και πολυδιαφημισμένο έργο του πατριαρχείου Αλεξανδρείας, για απόρους ανθρώπους της Αφρικής, τί τελικούς σκοπούς αποσκοπεί και πόσο διευρύνεται αυτή η συνεργασία με την μασονία. Μας θυμίζει ακριβώς την ‘βιτρίνα’ των μασόνων περι φιλανθρωπικών ιδρυμάτων αλλα με απώτερο στόχο την εισχώρηση σε πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά και στρατιωτικά στρώματα για την αποδυνάμωση και κατεύθυνση αυτών. 
 

Την ακριβέστατη συνεργασία δεν πρόκυτε βάση πιθανοτήτων και μυστικότητας να την μάθουμε ποτέ, αλλά έστω και αυτά τα απλά στοιχεία με πολλή νόημα να μας δίνουν το ερέθισμα να κατανοήσουμε, ότι οτιδήποτε βλέπουμε δεν είναι και πάντα καλοπροαίρετο και αγαθό, πόσο μάλιστα όταν υπάρχουν συνεργασίες με μασόνους.
αρχείου περιοδικού ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου