Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Η διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος ξεκίνησε από τα γεύματα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφοςΗ διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος ξεκίνησε από τα γεύματα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος!Μια είδηση για τους... άπιστους Θωμάδες. Η Ελλάδα σώθηκε. Η συμφωνία με την Τρόικα, το πρωτογενές πλεόνασμα και τα εύσημα των εταίρων έχουν αλλάξει το κλίμα.


Ανεμος αισιοδοξίας πνέει πλέον στο πρωθυπουργικό επιτελείο.


Και αυτό αποδεικνύεται, όπως σημειώνεται σήμερα και στον ΒΗΜΑτοδότη και από το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής.


Εκεί που άλλοτε επικρατούσε η κατήφεια και ο σκεπτικισμός, τώρα υπήρχαν χαμόγελα όχι μόνο στον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και στους ακόλουθούς του, τους υπουργούς Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, τον εξ απορρήτων Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Μαζί με το κλίμα όπως, άλλαξε και το μενού, ένα πρώτο δείγμα διανομής του πρωτογενούς πλεονάσματος. Λιτότητα τέλος, στα γεύματα του Gulfstream.
Αντί για τα σάντουιτς και την ξηρά τροφή των πέτρινων χρόνων, το μενού περιελάμβανε: Φιλετάκια α λα κρεμ, μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό και σολομός.


Πληροφορίες για τα συνοδευτικά ποτά δεν υπάρχουν.fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου