Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Daniel Siefert: Άλλο ένα θύμα της πολυπολιτισμικότητας, (για το οποίο δεν θα ακούσετε τίποτα)

Στις 10 Μαρτίου 2013 ο νεαρός Γερμανός ζωγράφος Daniel Siefert, από το Weyhe, 25 ετών, ήταν με μια παρέα φίλων. Οι φίλοι είχαν νοικιάσει ένα λεωφορείο για να τους πάρει από μια ντίσκο και να τους πάει σε ένα νυχτερινό κλαμπ.

Πέντε Τούρκοι μουσουλμάνοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους νεαρούς Γερμανούς στο λεωφορείο και χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα τους έστησαν μια ενέδρα.

Οι πέντε Τούρκοι επιτέθηκαν στον Daniel και αφού τον χτύπησαν και τον έριξαν στο έδαφος τον κλωτσούσαν και τον πατούσαν συνεχώς, ενώ είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Επτά μουσουλμάνοι τον κλωτσούσαν μέχρι θανάτου, αλλά μόνο τρεις αναζητήθηκαν από τις αρχές, οι άλλοι έφυγαν τρέχοντας.

Στις 14 Μαρτίου 2013 ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Οι μουσουλμάνοι πανηγύρισαν στο Facebook ότι είχαν σκοτώσει έναν «ναζί λευκό».

Αφού έγινε γνωστή η ταυτότητα των δραστών οι προδότες των ΜΜΕ και η κυβέρνηση προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την δολοφονία και να ελαφρύνουν τις κατηγορίες, ακόμα και αποκρύπτοντας τα πραγματικά περιστατικά και τη θρησκεία / εθνικότητα των δραστών.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ στα γερμανικά  και στη σελίδα του Facebook

Ο Tim, φίλος του Daniel, θυμάται :

«Είχαμε νοικιάσει ένα λεωφορείο για να μας πάει στο κλαμπ Maddox's. Επειδή δεν γεμίσαμε το λεωφορείο, αποφασίσαμε να πάρουμε πέντε Τούρκους. Οι πέντε Τούρκοι ήταν μεθυσμένοι, και ένας με πλησίασε. Οι φίλοι μου μεταξύ αυτών και ο Daniel μπήκαν στην μέση. Αυτοί άρχισαν να σπρώχνουν και ξαφνικά, πήραν με τα κινητά τους ζητώντας ενισχύσεις από φίλους τους να έρθουν στον επόμενο σταθμό για να μας επιτεθούν».

200 μέτρα πριν από το κλαμπ το λεωφορείο σταμάτησε στο σταθμό Torsten.
 
«Εκεί μας περίμενε μια ομάδα Τούρκων. Ο
Daniel πήγε να τους ηρεμήσει, αλλά εκείνοι έπεσαν αμέσως πάνω του και τον χτυπούσαν ξανά και ξανά στο κεφάλι. Κάποιοι άλλοι εισέβαλαν στο λεωφορείο, μας έβγαλαν έξω και μας χτυπούσαν. Όταν ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, ο Daniel είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Ο κύριος ένοχος είχε κλωτσήσει τόσο δυνατά τον Daniel από πίσω, που τον εκσφενδόνισε πάνω στο λεωφορείο και μετά χτυπούσε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.  Συνέχισε να τον κλωτσάει ενώ εκείνος ήταν ακίνητος στο έδαφος. Οι δράστες είχαν προφανώς σπάσει την σπονδυλική του στήλη και στη συνέχεια, το κεφάλι του.

Ο Daniel πέθανε λίγο πριν τις 4:00 ώρα το πρωί, στις 14 Μαρτίου 2013.
Αριστερά ο Daniel. Δεξιά ο δίδυμος αδελφός του με την μητέρα του
Τα ΜΜΕ που οργιάζουν όταν δεχτεί επίθεση κάποιος μετανάστης ή ομοφυλόφιλος, σκόπιμα υποβαθμίζουν μία επίθεση σε γηγενή Ευρωπαίο από αλλοδαπό, δείχνοντας με αυτό, εκτός από την απίστευτη υποκρισία τους, την απανθρωπιά τους, καθώς για αυτούς η ζωή δεν έχει την ίδια αξία για όλους! Η ζωή ή η σωματική ακεραιότητα  ενός μετανάστη είναι «ανώτερη» και «ιερότερη» από αυτή ενός Ευρωπαίου. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι βιασμοί, ξυλοδαρμοί και δολοφονίες προκαλούνται σε καθημερινή βάση από - μουσουλμάνους κυρίως - μετανάστες σε οποιαδήποτε χώρα που έχει «αγκαλιάσει» την πολυπολιτισμικότητα.

Πολυπολιτισμικότητα = Θάνατος
Για κάθε νεαρό Γερμανό που πέφτει στο βωμό της «ενσωμάτωσης των μεταναστών» , υπάρχει ένας Άγγλος, ένας Γάλλος, ένας Ρώσος, ένας Έλληνας και ούτω καθεξής.

krissdonalda
Σαν τον Daniel, ο Άγγλος Kris Donald, (φώτο) ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου από μουσουλμάνους στη Γλασκώβη στις 15 Μαρτίου 2004. Ήταν μόλις 15 ετών. Στην Ρωσία είχαμε πέρσι την δολοφονία του νεαρού Μοσχοβίτη Egor Shcherbakov από μουσουλμάνο μετανάστη. Εμείς είχαμε τον 29χρονο Θανάση Λαζανά (φωτο κάτω) από την Πάτρα που τον έσφαξαν τρεις Αφγανοί γιατί τους ενοχλούσε το σκυλί του.

Αύριο η πρώτη επέτειος του θανάτου του νεαρού Daniel.

Κανένα κανάλι δεν θα έχει αφιέρωμα.

Στην φωτογραφία από αγρυπνία για τον Daniel Siefert στην πλατεία του καθεδρικού ναού στην Ερφούρτη, 15 Μαρτίου 2013.

Ακριβώς όπως στο Μάρμπουργκ το 2010, όταν ο σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος είχε απαγορεύσει μια πένθιμη πορεία για τον 25χρονο Samuel Fischer που δολοφονήθηκε από έναν Τούρκο και έναν τσιγγάνο, έτσι και πέρσι ο σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος του Kirchweyhe απαγόρευσε μια προγραμματισμένη πένθιμη πορεία για τον δολοφονημένο Daniel.

Παρά την απαγόρευση, Γερμανοί εθνικιστές, («ακροδεξιοί» για τα ΜΜΕ) συμμετείχαν στο μνημόσυνο στις 16 Μαρτίου 2013, ενώ υπήρχε τεράστια παρουσία της αστυνομίας.

Ο δήμαρχος θέλησε να τερματίσει την αγρυπνία, μάλιστα βρίζοντας (!) αλλά κανείς δεν τον άκουσε.

Πριν από την απόπειρα διάλυσης, στην «επίσημη» κηδεία, ο δήμαρχος έκανε μια ομιλία στην οποία επισήμανε ότι οι Γερμανοί δεν είναι «ρατσιστές» και ότι δεν αποτελεί το περιστατικό αυτό κάποιο γερμανο- τουρκικό πρόβλημα, απλά «συνέβη» να είναι οι δράστες Τούρκοι.

Μια ομάδα κουκουλοφόρων "αντιφασιστών" είχε έρθει για να επιτεθεί στους εθνικιστές, αλλά κρατήθηκαν μακριά από την αστυνομία.

Σε πολλές πόλεις της Γερμανίας πραγματοποιήθηκαν ανάλογες αγρυπνίες.

Στις 15 Μαρτίου 2013 μέλη του κινήματος Ταυτότητας (Mitglieder der Identitären) διέμειναν φυλλάδια στον τόπο του εγκλήματος που έγραφαν «Αμυνθείτε, είναι η πατρίδας σας». Τα ΜΜΕ άρχισαν να ωρύονται μιλώντας για έκκληση προς "λιντσάρισμα".

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου