Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«ΖΗΤΩ» Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω ότι στόχος της Νέας Τάξης ήταν από πολύ παλιά,  ει δυνατόν όλα τα κόμματα να ήταν της αυτής πρακτορικής νεοταξικής ιδεολογίας υποδούλωσης των λαών της ΕΕ και να διαφέρουν μόνον ως προς το όνομα.
Ώστε ότι και να ψηφίζει ο Ελληνικός λαός να βγαίνει το ίδιο νεοταξικό πράγμα.

Το είχαν πετύχει σχεδόν πλήρως στο ΠΑΣΟΚ με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις (όπως νομίζω  από τους νυν βουλευτές  του Κώστα Σκανδαλίδη), πλήρως στη ΔΗΜΑΡ της εμετικής χανούμ Ρεπούση, σε όλη την ηγετική  ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που μόνον εθελοτυφλούντες δεν βλέπουν το νεοταξικό της ποιόν , και πλήρως  στους σκοπιανοικολόγους.

Για τη Νέα Τάξη  όμως κίνδυνος ήταν η λαϊκή δεξιά και παρά την για πολλούς λόγους μετατροπή του Κώστα Καραμανλή σε ριψάσπιδα πάντα φοβόντουσαν μήπως επικρατήσουν σε αυτήν πατριωτικά στοιχεία της Λαϊκής Δεξιάς.

Το πρόβλημα εκλήθη να λύσει ο Σαμαράς του οποίου μεθοδεύθηκε με νεοταξική μαεστρία η επαναφορά στην ΝΔ.
Στη συνέχεια μεθοδεύτηκε  η εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ από τη βάση ως «πατριώτη»  και εν συνεχεία μεθοδευμένα  και προγραμματισμένα έγινε η σταδιακή διολίσθηση του από δήθεν αντιμνημονιακό στην μέσω Καννών μετατροπή του σε δηλωσία μνημονιακό και τελικά σε μάγκα πρωθυπουργό.

Τώρα ήρθε η ώρα να μεταλλάξει πλήρως τη ΝΔ για να μην διαφέρει καθόλου από τη ΔΗΜΑΡ και τα ως ανωτέρω αναφερθέντα κόμματα.

Και αυτό το νόημα έχει ο παρόν ανασχηματισμός που διατηρεί όλα τα από μακρού γνωστά νεοταξικά στελέχη της ΝΔ.  Τους  άλλοτε αποκληθέντες Ντιντήδες από τον έχοντα σήμερα υψηλού βαθμού μυωπία για τα συμβαίνοντα Φαήλο Κρανιδιώτη. Εκτός αν και ο ίδιος , πολύ πιθανόν, να μεταλλάχθηκε σε Ντιντή.

Και επειδή τα δήθεν σοσιαλιστικά , αριστερά κτλ κόμματα θέλουν και να προσποιούνται για εξαπάτηση των Ελλήνων ότι παραμένουν τέτοια, απαιτούν τη δίωξη του αποδειχθέντα δυστυχώς ίδιου με αυτούς Άδωνη Γεωργιάδη.

Απαιτούν την εκδίωξη του και ως δήθεν ακραίου δεξιού. Ενώ οι ίδιοι είναι εκπρόσωποι του χειρότερου φασισμού που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.

Συμπερασματικά η εκδίωξη των Γκιουλέκα και άλλων σηματοδοτεί το τέλος της ΝΔ με την ιδεολογία της του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού.

Σήμερα μάλιστα (όρα ανωτέρω φωτογραφίες) πραγματικός αρχηγός της ΝΔ είναι ο εφιάλτης Σημίτης. Με το Σαμαρά υπάκουο όργανο του.

Δείτε πραγματικό χάλι. Ακόμα και η Χριστοφιλοπούλου υπουργός πάλιν. Θα μου πείτε η Βούλτεψη είναι καλύτερη;; Ταιριάζουν απόλυτα στη Νέα Ελλάδα. Μαζί βέβαια με την ανεκδιήγητη Φωτεινή Πιπιλή αποτελούν την «ποιότητα» των Ελλήνων σήμερα πολιτικών της κατοχής. Και όχι μόνον
Πχ μην ξεχνάμε τον σπαραξικάρδιο υπουργό Παιδείας της Νέας Ελλάδας Λοβέρδο και πολλούς, ων ουκ έσται τέλος.

Να χαίρεστε κύριοι της ΝΔ τη Νέα πλέον Ελλάδα σας. Και να χαρείτε ιδιαίτερα για  την Προεδρία της Δημοκρατίας πού τη δίνουν και ως ανταμοιβή στον Κωστάκη σας για τη συναίνεση του στην υποδούλωση και εκτέλεση του Ελληνισμού και για τη συναίνεση του στην μετάλλαξη της ΝΔ σε Σημιτική Νέα Ελλάδα.

Είστε κύριοι άξιοι της πολιτικής τύχης και της υστεροφημίας που σας επεφύλαξε δια του Αντωνάκη η Νέα Τάξη.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Υ. Γ. Τον Μιχελάκη ξέρουμε γιατί τον έδιωξε η κατοχή. Με τον Κωστή Χατζηδάκη όμως που είναι δικός τους τι κρύβεται άραγε;;;


ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου