Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ILLUMINATI…ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ



Η αλήθεια είναι ότι πριν αναρτήσω αυτά τα βιντεάκια , το σκέφτηκα πάρα πολύ .  Φοβόμουν , ότι πολλοί θα βιαστούν να μου κολλήσουν κάποια ταμπέλα , θα αρχίσουν κάποιους χαρακτηρισμούς . Κατέληξα , ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να δικαιολογούμε το τόσο προφανές που συμβαίνει γύρω μας , μόνο και μόνο από φόβο . Γιατί ουσιαστικά , ο φόβος είναι αυτός που μας κάνει να βάζουμε υποτιμητικές ταμπέλες σε ότι δεν θέλουμε να δεχτούμε .

Οι καταστάσεις είναι πλέον πολύ φανερές και οι συμπτώσεις χιλιάδες για να μπορέσω να τις θεωρήσω συμπτώσεις και όχι ένα οργανωμένο σχέδιο . Δεν μπορώ να φανταστώ , ότι όλοι αυτοί που ορίζουν τις τύχες του πλανήτη , δεν αντιλαμβάνονται πως με τους χειρισμούς τους , δεν θα δημιουργηθεί μια τεράστια , παγκόσμια αναταραχή . Τα βιντεάκια , αποδεικνύουν , σε όποιον έχει ανοιχτό μυαλό , αυτό ακριβώς το σκεπτικό . Και ας αναλογιστούμε για λίγο … Για ποιόν λόγο , πάντοτε η Ελλάδα αποτελεί τον δοκιμαστικό σωλήνα των πειραμάτων τους ?

Σας καλώ να παρακολουθήσετε με προσοχή τα βιντεάκια , να τα προωθήσετε , να κάνετε την δική σας έρευνα μέσα στο διαδίκτυο ( … ναι , είναι χρήσιμο εργαλείο . Ας μην σκοτώνουμε την ώρα μας μόνο με αφελή παιχνιδάκια ) και προπαντός , να μην φοβηθείτε . Εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και την ανατροπή …
the player










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου