Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΓΙΗΣ 19-ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ - 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ

σχόλιο Freedom Brake: Δείτε και αυτά τα δύο άρθρα στα Αγγλικά 


Flu Shot Induced Encephalopathy: Chandler Webb's Death Raises Vaccine Safety Questions

Mother claims flu shot is responsible for death of teenage son




Η χαροκαμένη μάνα ενός έφηβου απο την Γιούτα είναι πεπεισμένη οτι ο θάνατος του υγιέστατου γιού της προκλήθηκε από το εμβόλιο της γρίπης που δόθηκε μια ημέρα πριν αρρωστήσει.

Στη νεκροψία του 19-χρονου γιού της, Chandler, η Lori Webb είπε ότι στο γιό της δόθηκε το πρώτο εμβόλιο στις 15 Οκτωβρίου, αφού συμφώνησε να ταξιδέψει σε μια αποστολή για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά τα εμβόλια γρίπης και φυματίωσης, ο απόφοιτος του γυμνασίου του Brighton άρχισε να υποφέρει, με εμετούς και εισήχθη σε νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα 24 ώρες αργότερα.


Είχε το χειρότερο πονοκέφαλο, και κοιμόταν για περίπου δύομισή ημέρες, και δεν έτρωγε τίποτα κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου », είπε η μητέρα του.

Ο Chandler τελικά βγήκε απο την εντατική μετά από ένα μήνα σε κώμα και πέθανε την Τρίτη μετά από 28 ημέρες στο νοσοκομείο.

Άμεση αιτία θανάτου του Chandler Webb ήταν το πρήξιμο του εγκεφάλου, είπε η μητέρα του.

Αλλά η Lori ισχυρίζεται ότι ευθύνεται το εμβόλιο της γρίπης, επειδή ο γιός της ποτέ δεν ήταν άρρωστος στο περελθόν.

«Είμαστε οργισμένοι γιατί πιστεύουμε ότι το εμβόλιο της γρίπης προκάλεσε το θάνατό του»


Ωστόσο, οι γιατροί του Chandler δεν έχουν συζητήσει την υπόθεσή του και οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας επανέλαβαν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και σπάνια έχει σοβαρές παρενέργειες.

Η Lori έχει αποφασίσει να μην γίνει αυτοψία, και θα αποφασίσει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας του εγκεφάλου θα είναι επαρκής για να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου.

Η Ιατρική ομάδα του Τσάντλερ, η οποία περιελάμβανε έξι νευρολόγους στο Intermountain Medical Center στο Murray, έλεγξε για κάθε πιθανή ασθένεια - συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Lyme και των σεξουαλικά αυτών μεταδιδόμενες.

«Ελεγξαν κάθε ιό, κάθε μύκητα, το κουνούπι του Δυτικού Νείλου, έλεγξαν ακόμη και για τη λύσσα», είπε η Webb. «Και δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα ... ήταν ο πιο παράλογος θάνατος».

«Αυτό ήταν το πρώτο εμβόλιο που έκανε κατά της γρίπης», είπε η Webb. «Δεν είχε ξανακάνει».

«Μισώ που έχω θάψει τον γιο μου».


Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Γιούτα Tom Hudachko είπε ότι είναι ενήμερος για την υπόθεση, αλλά δεν μπορεί να επαληθεύσει την αιτία θανάτου.


katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου