Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης

Ακόμη δεν τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη της Λισσαβόνας, με την οποία, δια των νέων θέσεων, του Προέδρου και του Υπουργού Εξωτερικών, επιτυγχάνεται η πολιτική ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο νέος Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τις Οικονομικές Υπηρεσίες, ο Γάλλος Μισέλ Μπαρνιέ, προετοίμασε την οικουμένη για το επόμενο στάδιο των
Μυστικών Σχεδίων της Εβραιομασονίας.

Οι δηλώσεις του Μισέλ Μπαρνιέ έκαναν τον γύρο του κόσμου. «Ο Πλανήτης όλος να έχει έναν Κυβερνήτη»(!), είπε ξεκάθαρα ο Γάλλος Επίτροπος. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που προβάλλει ως αναγκαιότητα την ύπαρξη μιάς «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» για να βρεθεί λύση στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Επίσης, δεν είναι τυχαίο, ότι οι G8 προωθούν ένα παγκόσμιο κοινό νόμισμα. Ούτε ακόμη τυχαίο είναι, ότι σε αυτή την ιστορική συγκυρία, η Ιαπωνία πρωτοστατεί στον σχηματισμό της νέας «Ευρωπαϊκής Ένωσης» με χώρες της Ασίας ως μέλη.

Αποτελεί πια ιστορική δογματική θεώρηση, ότι μετά από μια παγκόσμια οικονομική κρίση εμφανίζεται ως «σωτήρας» (Μεσσίας) ένας παγκόσμιος δικτάτορας. Όπως, συνέβη με την οικονομική κρίση του 1929, οπότε έκανε την εμφάνισή του λίγο αργότερα ο εβραϊκής καταγωγής, Αδόλφος Χίτλερ. Κι αυτό, επειδή η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα προέλθει από τη συνομοσπονδοποίηση των ομοσπονδιών, της ΕΕ, των ΗΠΑ και της Ασίας. Και η Ενωμένη Ευρώπη πρωτοστατεί στο σχηματισμό μιάς Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Πότε θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι άγνωστο. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι ο «παγκόσμιος κυβερνήτης» του Μισέλ Μπαρνιέ θα είναι εβραϊκής καταγωγής(!).


pame

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου