Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Διαδηλώσεις κατά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έξω από τον πρώην πύργο του δούκα του Κλάρεντον αναμένεται να δώσουν το παρόν ακτιβιστές κατά της παγκοσμιοποίησης και της καπιταλιστικής οικονομίας.

Διαδηλωτές που δεν πείθονται ότι η Λέσχη αποσκοπεί στο να λύσει τα προβλήματα της οικονομίας της Γης και να ρυθμίσει την καλπάζουσα ανεργία. Η αστυνόμευση θα είναι παραπάνω από εμφανής και η συνάντηση των ακτιβιστών με τους συμμετέχοντες, θεωρείται εντελώς απίθανη.

Το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Gerard Batten ζήτησε

πάντως να πληροφορηθεί μεταξύ άλλων από τον Επίτροπο του Hertfordshire, ποιος πληρώνει τα έξοδα της υπεράριθμης αστυνομικής προστασίας των συμμετεχόντων και γενικά της συνεδρίασης.

"Θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει σε ισχύ ένας κώδικας σιωπής σε σχέση με την ετήσια συνεδρίαση. Σε αυτές οι ετήσιες συναντήσεις κορυφής συμμετέχουν κάποιοι από τους πιο πλούσιους, ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο της πολιτικής, των οικονομίας και των επιχειρήσεων. Το μεγαλύτερο μυστήριο γύρω από αυτούς είναι γιατί εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν επιλέξει να μην τους αναφέρουν από το 1954. Ωστόσο, στην εποχή του Διαδικτύου η ύπαρξή τους δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί μυστική. Έχω γράψει στον Τύπο και στην τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ρωτώντας τους εάν προτίθενται να κάνουν κάποια αναφορά σχετικά με τη συνάντηση αυτή και αν όχι, γιατί όχι", δήλωσε ο ίδιος.

"Έχω υποβάλει επίσης αίτηση ελεύθερης πληροφόρησης στην αστυνομία ζητώντας να μάθω σε ποια βάση παρέχεται τέτοια αστυνόμευση και ποιος πληρώνει το λογαριασμό", συμπλήρωσε μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.




A Drive Around the Bilderberg Hotel (HD) από butt999

Why don't the mainstream media report on... από CDemo83


viotikoperiskopio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου